Poznato TV lice Nataša Miljković pored uspešne karijere ostvarena je i na privatnom planu - ponosna je mama dečaka Lazara, kog je 2009. godine dobila sa glumcem Srđanom Timarovim. Voditeljka i glumac rastali su se nakon sedam godina zajedničkog života, a posle kraha ljubavi ostali su u prijateljskim odnosima.

Srđan je zatim uplovio u vezu sa partnerkom Danijelom, a Nataša sa 14 godina starijim biznismenom Žarkom Tarićem, kog su mnogi poredili sa holivudskim zavodnikom Džordžom Klunijem.

"Žarko je od mene stariji tačno koliko Džordž Kluni od Amal. Isto smo godište ona i ja, isto su godište njih dvojica", rekla je jednom prilikom Nataša.

Nataša Miljković
ATA / Antonio Ahel 

Biznismen se odlično slagao sa voditeljkinim sinom Lazarom, a često su sve troje odlazili i na putovanja.

"Lazar je Žarka shvatio kao svog drugara sa kojim može da se šali na moj račun. Kao društvo koje donosi smeh u kuću, kao i onog sa kojim se za ručkom svađa oko mog graška", rekla je Nataša jednom prilikom za magazin "Gloria".

Osim sa Lazarom, Žarko je zajednički jezik našao i sa Natašinim bivšim partnerom Srđanom, pa su sa njim i njegovom izabranicom Danijelom često odlazili na večere i zajedno slavili praznike.

"Stvari dolaze i prolaze, roditeljstvo i prijateljstvo je nešto što je dokaz da smo mi potekli na zdravim osnovama, bez obzira na strast i na neke druge stvari. Da u nama postoji nešto ljudsko što je trajnije od strasti ili zanesenosti. Naše dete i naše prijateljstvo, poštovanje, požrtvovanje, ljubav za čoveka, a ne eventualno za emotivnog partnera. Jedina veza za ceo život je veza sa nekim s kim imaš dete. To je jedina veza dok vas smrt ne rastavi. Deca se prave iz ljubavi i naša posvećenost detetu je važnija od svega", rekao je Srđan jednom prilikom za "Blic" o odnosu sa Natašom, što je i sama voditeljka potvrdila.

Srđan Timarov o razvodu od Nataše Miljković
ATA / Antonio Ahel 

"Mislim da je to ljubav prema Lazaru, zahvalnost, poštovanje jedno prema drugome. Mi smo jako dobri prijatelji i saveznici, ne umemo ni on ni ja drugačije. I takođe, mislim da je tu važna i podrška i razumevanje naših sadašnjih partnera, Žarka i Danijele. Hvala im na tome", govorila je ona.

Žarko Tarić je šarmantnoj plavuši bio velika podrška i u poslu - tokom veze sa njim voditeljka je najpre sa RTS-a prešla na TV "Prva", a zatim na Novu S i N1.

"Jeste mi bio saveznik, mada postoji mala mogućnost da mu je bilo previše da dva puta u godini sa mnom menja posao. Šalim se, ali prelazak na Novu S bio je mnogo, mnogo lakši", rekla je tada Miljkovićeva u intervjuu za "Story".

Ljubav Nataše i Žarka se, uprkos svemu, ipak ugasila, što je voditeljka i potvrdila početkom 2021. godine.

"Ja sam sa svojim bivšim partnerom Žarkom provela lepih 5,6 godina i rastali smo se", rekla je ona tada u emisiji "Balkanskom ulicom".

Još fotografija Nataše Miljković i Žarka Tarića pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Stefan Tomašević, ATA / Antonio Ahel Nataša Miljković sa bivšim partnerom Žarkom Tarićem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna