Seksi senjorita, kako glasi njen nadimak od početka karijere, za samo jedanaest godina postojanja na muzičkoj sceni uspela je da postavi brojne rekorde, ali i da uživa veliku ljubav i poverenje od strane publike, budući da važi za kompletnog performera i da se iz godine u godinu trudi da pomera kako sopstvene granice, tako i granice domaće muzičke scene.

Do sada je objavila brojne hitove poput pesama „Provereno“, „Tango“, „Sexy Senorita“, „Ljubi, Ljubi“, „Boginja“, „Mogla Sam“, „Operisan Od Ljubavi“, „Hej Ženo“, „Šećeru“, „Posesivna Bivša“, „Šećeru“, a publika će na koncertu sigurno u glas sa njom pevati i pesme sa njenog petog studijskog albuma „Lav“, koji će takođe danas biti premijerno predstavljen publici.

Milica i njen tim su se istinski potrudili da razmišljaju o svakom detalju, pa se među kategorijama posebno ističe VIP fan pit budući da je ovaj sektor smešten u samom srcu bine, ali će i svako ko bude kupio ovu ulaznicu, čija je cena 4.000 dinara, na poklon dobiti potpisan primerak albuma „Lav“ i to iz limitirane serije koja neće biti u prodaji.

Od danas su u prodaji i karte za sve kategorije, pa je tako cena ulaznice za fan pit 2.800 dinara, cena partera 1.800 dinara, dok karte za tribine na nivou 200 koštaju 2.500 dinara, odnosno 3.200 dinara za Gold tribine i 2.300 dinara za nivo 400.

Svi oni koji će želeti da koncert isprate iz separea moraće da izdvoje 15.000 dinara po ulaznici, dok mesto za barskim stolom košta 4.500 dinara. Očekivano, najskuplja ulaznica je ona za ložu, koja košta 20.000 dinara.

Ulaznice za koncert Milice Pavlović su već dostupne za kupovinu putem sajta eFinity.rs i njihove aplikacije, kao i na blagajni Štark Arene, zatim na prodajnom mestu TC Rajićeva, ali i na svim 1000+ Moj Kiosk prodajnim mestima.

Znajući Milicu, nema sumnje da će njeni fanovi 23. decembra zaista imati prilike da uživaju u pravoj eksploziji neverovatne energije i apsolutnom audio-vizuelnom spektaklu, koji će obeležiti spektakularna bina, multimedija i scenski nastup.

Sem zvaničnog otvaranja prodaje za koncert u „Štark Areni“ današnji dan je poseban i zbog objavljivanja petog studijskog albuma „Lav“ koji donosi deset potpuno novih pesama, a na kome joj je jedan od prijatelja kompanija Telekom.