Dragana Katić u emotivnom životu ne pristaje na kompromise. Zato je pre 23 godine odlučila da sama odgaja sinove, blizance Bojana i Bobana Živanovića. Voditeljka privatni život godinama čuva daleko od očiju javnosti, ali ne krije da žudi za ljubavlju.

"Naravno da se nadam i naravno da mi je potreban. U živiotu sam imala ljubavi, nisam ih imala mnogo, ali nekako to što sam imala je veoma dugo trajalo",  rekla je voditeljka koje ne ide iz veze u vezu.

"Nisam emotivno promiskuitetna osoba tako da ne mogu da idem iz emocije u emociju, to je nespojivo sa mnom. Negde moram da iživim, da isišem poslednju kap te emocije koju sam imala prema nekome, pa da to bude to", rekla je Dragana koje priznaje da je jedan holivudski glumac muškarac po njenoj meri.

Dragana Katić o ljubavnom životu
ATA / Antonio Ahel 

"Ne sada nije niko, evo imam dva sina o kojima uvek brinem. Nikada se ne vraćam starim ljubavima, prosto to je bilo u tom trenutku i sve što bi se uradilo po tom pitanju ne bi bilo to, nije vredno toga. Ili nešto novo ili ništa. Moj idealan muškarac je uvek bio Brus Vilis", rekla je na "Kurir televiziji" voditeljka.

Podsetimo, u martu 2022. godine objavljeno je da slavni glumac Brus Vilis odlazi u penziju zbog dijagnoze afazije, da bi kasnije bilo otkriveno da je u pitanju frontotemporalna demencija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna