Voditeljka Dragana Katić pre 23 godine je odlučila da sama odgaja sinove, blizance Bojana i Bobana Živanovića. Uprkos tome, isticala je da nije samohrana majka jer su joj njeni roditelji bili ogromna podrška. Sa sinovima je izgradila iskren odnos i otvoreno pričaju na sve teme, pa i one koje se tiču njenog emotivnog života. Iako privatni život godinama čuva daleko od očiju javnosti, od naslednika ne krije ništa.

"Ja sam tu javno, smatram da ljudi sve što znaju o meni, to je dovoljno. Moje veze nisu toliko bitne, bar mislim da nisu bitne ljudima, a moja deca su apsolutno upoznata sa mojim životom", otkrila je za "Novu" popularna voditeljka emisije "Nikad nije kasno“ koja se neizmerno raduje uspehu svoje dece.

"Jesu, uspešni su i na to sam najponosnija. To mi je najvažnije i nikada ne demantujem, jesu najuspešniji su za mene", rekla je voditeljka kojoj je odluka sina Bobana da nastavi život u Berlinu teško pala.

"Bobanov odlazak veoma sam teško doživela i preživela. Pozdravljanje i odlaženje s koferima, rastanak s nama i s kucom našom... Meni je to sve strašno bilo, jedva sam izdržala. Prva dva i po meseca, a to je bilo najduže naše odvajanje do tada, pucala sam psihički, i to u sebi, ali njegov brat je to video. Organizovao je s njim i mojim drugaricama da Boban dođe i iznenadi me. Umalo se nisam srušila kada sam ga videla u jedan noću, to mi je bilo najlepše iznenađenje u životu. To mi je ujedno i potvrda koliko me deca vole i da vide koliko oni meni znače", rekla je nedavno za "Story" voditeljka i istakla da njen sin uvek ima gde da se vrati.

dragana katic sin.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

"No, živ se čovek na sve navikne. Boban je srećan i planira tamo život. Rekla sam mu da ovde ima svoju porodicu, svoju zemlju i svoj stan. Kazala sam mu da ništa ne treba da trpi i da se vrati ako bude hteo, te da bi trebalo da trpi samo ako će ga to dovesti do ciljeva koje je zacrtao. Uvek ima odstupnicu i gde da se vrati. Nije izbeglica, već dete koje ima svoj dom", istakla je Dragana koja je i sama napustila partnera jer nije želela da trpi stvari koje joj ne odgovaraju.

"Koliko god nekome čudno zvučalo, moj bivši partner i ja dogovorili smo se da dalje nastavimo svako svojim putem. Već tada bili smo zreli ljudi, on je imao brak pre toga. Hteli smo da napredujemo emotivno i poslovno. Pošto više nismo mogli zajedno, razišli smo se, ali smo ostali u kontaktu zbog dece. Roditelji su prihvatili moju odluku da nastavim dalje sama. Majka je smatrala da žena treba da bude samostalna i da ništa ne treba da trpi. Otac je na to gledao na malo drugačiji način. Razmišljao je kako će to prihvatiti okolina, kako ću ja sama... Ali stao je uz mene, iako je znao da su žene koje samostalno kreću u bitku zauvek obeležene. Smatram da me je bezgranična ljubav koju sam imala od svojih roditelja oblikovala u ovakvu osobu, a to sam prenela i na svoju decu. Mene nije uvek bilo lako trpeti", priznala je za "Informer" voditeljka svojevremeno.

"Naravno da ne znaš u šta se upuštaš kada odlučiš da samostalno gajiš decu... Niko od nas nije vidovit. Ali ja ne volim te patetične priče o ženama koje odluče da dalje nastave same. I sad bih isto uradila. Postoje žene koje ostaju sa partnerom jer nije lako preseći i reći: 'Dalje ću sama'. Ne optužujem nijednu ženu koja je odlučila da ostane u lošem braku. Neke žene ne mogu same", rekla je Dragana.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna