Bivšoj devojci Viktora Živojinovića ne prija što mnogi komentarišu to što je smršala pa je rešila da im odgovori. Sandra Miljaković je otkrila da joj je dijagnostikovan insulinska rezistencija što je uticalo na njen izgled.

"Dragi moji znani i neznani, naučite osnove kulture, a to je da se ljudi ne pitaju za kilograme. Da uprostim: Vidim da sam smršala, ne želim da budem mršava i jedem poprilično za jednu ženu (ne možete da zamislite koliko). Imam problem sa insulinskom rezistencijom, kao i svaka druga devojka. Svako ko je samo čuo za ovaj lek, zna da je mršavljenje sa istim neminovno (u većini slučajeva). Zašto je društveno prihvatljivo reći nekome da je mršav, ali ne i debeo? Isto zvuči kao 'svinjo debela', samo toga niste svesni",  započela je Sandra.

"Ne pišem ovo jer me to vređa, boli, svoje kilograme i te kako dobro znam da nosim i upakujem. Ceo život variram od 53 do 59 kilogarama, tako da mi to nije teško sa ovih, trenutnih 55 kg. Postoje osobe koje pate što su mršave i koje ne uspavaju da se ugoje, iako količinski jedu možda i više od vas, koje su toliko mršave, da to ne mogu ni da sakriju. Nemojte remetiti nečiju psihu i samopouzdanje. Osoba koja je mršava je svesna svoje mršavosti, ne morate vi to da joj govorite", nastavila je Sandra i naglasila koja pitanja joj najviše smetaju.

Sandra Miljaković ljuta zbog komentara na društvenim mrežama
ATA / Antonio Ahel 

"Muka mi je od nekulture i odgovaranja na pitanja: 'Jedeš li nešto, što si smršala, moraš da se ugojiš' i slično. Samo želim da bude kulturni, ništa više. A tako je lako to biti, malo nam treba. Ponavljam, na moje samopouzdanje ne može niko da utiče, pa ni nečiji komentar da treba malo da se podgojim. Želim samo da se više priča na temu šta je kulturno pitati nekog, pogotovo nas žene. Od toga: 'Što si se tako ugojila, što si tako mršava?', do toga: 'Kada ćeš da se udaš, verila si se, znači trudna si', pa onda: 'Kad će dete, šta čekate više aman?'. Kad dođe prvo dete, onda sledi: 'Kad će drugo, što ga ne dojiš, ne navikavaj ga na ruke...'. Mogla vih do sutra da nabrajam!",  ističe šminkerka.

Sandra Miljaković ljuta zbog komentara na društvenim mrežama
ATA / Antonio Ahel 

Najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića Viktor i studentkinja srpskog jezika, bili su u ozbiljnoj vezi koju su želeli da krunišu brakom. Ipak, njihova ljubav je okončana raskidom.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna