Sin pevača Enesa Begovića, Armin Begović sahranjen je juče na gradskom groblju Bare u Sarajevu. On je preminuo od posledica autoimune bolest koju je imao od rođenja.

"Armin je godinama bolovao od autoimune bolesti i stalno je morao da prima injekcije koje regulišu stanje u njegovom organizmu. Imao je problem s kostima, nije smeo da preskače terapiju. Pošto je sa suprugom dugo pokušavao da dobije dete, prestao je da prima terapiju. Priča se da su mu doktori rekli da bi i prehlada mogla da mu napravi haos u organizmu, ali on je želeo dete više od svega. Žarko je hteo da postane tata, prestao je da uzima terapiju i zaista je Almina zatrudnela. To im je bila najveća radost. Nažalost, posle mu je neka bakterija napala organizam i nije uspeo da je pobedi. Duša me boli kad pomislim da je, što se kaže, život dao da postane otac, a nije stigao da drži bebu u rukama, čemu se najviše radovao", rekao za "Republiku" prijatelj porodice Begović i otkrio da je Armin bio presrećan kada mu je supruga zatrudnela. 

"Kad mu je supruga zatrudnela bili su presrećni. Međutim, nakon nekoliko meseci bakterija koju je dobio napala je Arminu bubrege i to je bio kraj. Lekari su se borili, ali nisu mogli da ga spasu. Šta još da vam kažem! Tuga i velika bol. Enes se do poslednjeg trenutka nije odvajao od njega", rekao je on, a oglasila se i pevačica Elvira Rahić, Enesova kuma.

Od čega je umro sin Enesa Begovića
Youtube / Printscreen / Grand Magazin Tv Grand 

"Enes ne može da govori, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svetlost i radost za sve naše porodice. Enes je takve stvari doživeo poslednjih mesec dana, da ne znam kako preživljava. Istina je da je Armin čekao dete, svakog dana čekamo da se porodi njegova supruga. Njih dvoje živeli su zaista mirni životom. Mnogo je velika tragedija. Pakujem se i krećem prema Sarajevu, čekamo da nam jave oko sahrane, oprostite mi, ali zaista jedva govorim", rekla je ona kroz suze za "Blic".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna