Sin pevača Enesa Begovića, Armin Begović (29), preminuo je danas u bolnici u Sarajevu, a pevačev menadžer ispričao je da je Armin izgubio bitku sa autoimunom bolešću, kao i da je otac bio uz njega do poslednjeg trenutka.

"Nažalost, informacija je tačna. Umro je naš Armin. Verujte mi, uopšte nismo svesni da se ovo dogodilo. Enes je ni u kakvom stanju, šta da vam kažem, ostala mu je samo ćerka sada... Arminu je supruga trebalo da se porodi za koji dan. Vratila mu se bolest koju je imao ranije, ponovo se pokrenula, neka autoimuna bolest. Bio je u bolnici u Sarajevu, Enes je sve vreme bio uz sina, pogotovo poslednjih par dana, nije se odvajao od njega i kreveta otkad se sve ponovo pogoršalo. Do poslednjeg trenutka je bio sa njim... Svi smo šokirani, verujte mi. Enes nije u stanju da govori, ne mogu vam opisati tu bol. Svi smo umrli sa Arminom", rekao je Enesov menadžer za "Republiku".

Umro sin pevača Enesa Begovića
Instagram / enesbegovic63 

Povodom velike porodične tragedije oglasila se i pevačica Elvira Rahić, Enesova kuma.

"Enes ne može da govori, ne može ništa. Jako je teško i potresno. Velika tragedija nas je zadesila. Bolest je u pitanju, ne mogu o detaljima. Stvarno nisam u stanju da pričam. On je bio svetlost i radost za sve naše porodice. Enes je takve stvari doživeo poslednjih mesec dana, da ne znam kako preživljava. Istina je da je Armin čekao dete, svakog dana čekamo da se porodi njegova supruga. Njih dvoje živeli su zaista mirni životom. Mnogo je velika tragedija. Pakujem se i krećem prema Sarajevu, čekamo da nam jave oko sahrane, oprostite mi, ali zaista jedva govorim", rekla je ona kroz suze za "Blic".

Armin Begović živeo je u Sarajevu i radio u Ministarstvu spoljnih poslova BiH, a uskoro je trebalo da postane otac.

Ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković oglasio se na Tviteru povodom tragičnog događaja.

"Tokom službene posete Velikoj Britaniji zadesila nas je tužna vest. Ministarstvo spoljnih poslova BiH ostalo je bez jednog člana kolektiva. Prerano nas je napustio kolega Armin Begović. Izražavamo iskreno saučešće Arminovoj porodici i prijateljima", napisao je Elmedin Konaković.

Tekst: Lepa&Srećna