Pevač narodne muzike Enes Begović (58) danas je doživeo veliku porodičnu tragediju - izgubio je sina. Njegov naslednik Armin Begović (29) preminuo je u Kliničkom Centru Univerziteta Sarajevo, potvrđeno je za "Dnevni Avaz".

Armin Begović živeo je u Sarajevu i radio u Ministarstvu spoljnih poslova BiH, a uskoro je trebalo da postane otac.

Ministar spoljnih poslova BiH Elmedin Konaković oglasio se na Tviteru povodom tragičnog događaja.

"Tokom službene posete Velikoj Britaniji zadesila nas je tužna vest. Ministarstvo spoljnih poslova BiH ostalo je bez jednog člana kolektiva. Prerano nas je napustio kolega Armin Begović. Izražavamo iskreno saučešće Arminovoj porodici i prijateljima", napisao je Elmedin Konaković.

Brojne kolege Enesa Begovića upućuju saučešće pevaču, a među njima je i pevačica Selma Bajrami.

Od čega je umro sin Enesa Begovića
Youtube / Printscreen / Grand Magazin Tv Grand 

"El-Fatiha! Neka mu je laka zemlja, a Enesu i porodici iskreno saučešće. Ne daj Bože nikome da ukopa svoje dete", rekla je potresena Selma za "Express.ba".

Na društvenim mrežama od Armina se opraštaju mnogi prijatelji i članovi porodice.

"Stvarno ne mogu da verujem. Retko dobar momak, uvek nasmejan, raspoložen, kulturan, ma suvišne su reči. Pre 10 dana smo se baš družili brate. Da ti dragi Allah podari sve džennetske lepote, a porodici sabur", napisao je jedan od prijatelja pokojnog Armina.

Enes Begović u braku sa suprugom Azeminom dobio je dvoje dece, ćerku Arijanu i sina Armina, a jednom prilikom rekao je da je porodica mnogo tpela zbog njegove karijere, te da nastoji da se zbog toga oduži svojoj deci i nadoknadi im propušteno.

"Nakon što sam se oženio trpela je najviše moja porodica, moji roditelji… Posebno su trpeli moja supruga i deca s kojima sam zbog puno posla provodio jako malo vremena. Žalim zbog toga. Prošle su mi neke stvari koje bih danas, da mogu, drugačije realizovao. Više pažnje bih posvetio mojoj deci koja su ostala željna mene jer sam imao jako malo vremena da se s njima igram, družim… To mi je uvek smetalo jer sam porodičan čovek. Posao mi je to uskratio. Eh, kad bih mogao da vratim vreme… Tek sada vidim koliko su moja deca u detinjstvu ostala uskraćena za moju pažnju i ljubav koju im nažalost više nikada ne mogu vratiti. Nastojaću na svaki način da im se u starosti odužim", rekao je tada Enes za portal "Express.ba".

Tekst: Lepa&Srećna