Život fudbalskog asa bio je do te mere intrigantan, ali i misteriozan javnosti da su ga prozvali "enigma Ronaldo". Čovek čije se bogatstvo meri stotinama miliona i koji je pravi magnet za novac, uvek je privlačio pažnju zbog emotivnog života. Kroz njegov život prošle su brojne lepotice, ali nijedna nije bila dovoljno dobra za njegovu majku Dolores, koja je presudan faktor u izboru devojke za njenog sina, kog naziva svetlošću života.

Upravo ona je, kako prenose španski mediji, presudila ljubavi sa svetskim top modelom Irinom Šajk. Fatalna Ruskinja, navodno, nije dovoljno poštovala Ronaldovu majku, a kap koja je prelila čašu bilo je Irinino odbijanje da porodično odu na odmor. Fudbalski as joj to nikada nije oprostio, pa je vezu rešio da okonča i krene u potragu za novom lepoticom, kojoj neće smetati ni negova majka ni njegovo troje dece, koje su rodile surogat-majke čiji identitet javnosti nije poznat.

Susret sa ženom koje je jedina uspela da ga ukroti dogodio se sasvim slučajno, i to dok je šopingovao u svom omiljenom “Gučijevom“ butiku u Madridu. Heorhina Rodrigez bila je toliko predusretljiva dok mu je asistirala pri kupovini da je nakon toga Ronaldo uvek tražio da ona bude ta koja će mu pomagati kada dođe. Ubrzo su počeli da izlaze a tajnstvena lepotica iz Argentine dospela je na sve naslovne strane. Javnost je bila zainteresovana za njen život, a mnogi su pomislili da je ona samo još jedna usputna lepotica s kojom je fudbaler rešio da se zabavi. Međutim, 27-godišnja Heorhina je dokazala svima suprotno. Najplaćeniji fudbaler sveta je pored nje srećan već godinama, a ona je jedina žena za koju javnost zna, koja mu je rodila dete – ćerku Alanu Martinu, krajem 2017. godine.

Osim što je posvećena najmlađem članu njihove porodice, Heorhina je prihvatila i stariju decu svog partnera, koju je dobio uz pomoć surogat-majki – najstarijeg sina Kristijana Juniora koji u junu puni 11 godina i blizance Matea i Evu koji su rođeni u junu 2018. godine.

Heorhina Rodrigez rođena je 27. januara 1994. u Buenos Ajresu. Obožava da pleše i oduvek je sanjala da postane balerina, ali nije se libila da radi i slabo plaćene poslove, “Bila sam i čistačica, ništa mi nije bio problem”, priznala je Heorhina u ispovesti medijima.

Sada uživa u nezamislivom luksuzu, vozi se privatnim avionom, a kako joj je pošlo za rukom da osvojio nedodirljivog Ronalda? Mnogi smatraju da je za fudbalskog asa Heorhinina posvećenost deci bila presudna, ali i to što je njegova majka Dolores najzad zadovoljna sinovljevim izborom.

 Izvor: Lepa&Srećna