Luksuzni poklon koji je Kristijano Ronaldo dobio od verenice Heorhine Rodrigez za Božić ne prestaje da izaziva brojne komentare. Ona je na svom Instagram profilu objavila video koji otkriva kako je protekao praznik u domu slavnog fudbalera, kojeg ona redovno prati i hvali na velikim sportskim takmičenjima.

Prethodnih dana je objavila nekoliko strastvenih izjava zbog načina na koji su ga tretirali na Svetskom prvenstvu, a sad mu je spremila fantastičan poklon. Srebrni "rols-rojs", vredan nešto više od 300 hiljada dolara, ukrašen velikom crvenom mašnom izmamio je osmeh čuvenom Portugalcu, mada on već ima više od 20 luksuznih automobila. Ukupna vrednost njegovog voznog parka se procenjuje na 24 miliona dolara, pa se mnogi pitaju šta će mu još jedan auto. Međutim, nastavak videa je još više razjario fanove.

U njemu je glavni "lik" Deda-Mraz koji je doneo i poklone za decu - luksuzne bicikle i razne druge igračke, koje su mališani nestrpljivo otpakivali. Paradoksalno, uz klip se čuje popularna pesma "Za Božić želim samo tebe", pa ironičnim komentarima nema kraja.

"Zašto ovi ljudi imaju toliku potrebu da pokazuju svoje bogatstvo", "Kakva je svrha kupiti luksuzni automobil čoveku koji ima toliko kola", "Šest miliona dece mlađih od pet godina pati zbog gladi", samo su neki od komentara. Drugi prigovaraju kako mu je Heorhina kupila auto njegovim sopstvenim novcem i ističu da tako nešto njemu uopšte nije potrebno.

"Ona je ta koja je materijalista, Kristijano uopšte nije takav", "Postoji razlog što baš ona objavljuje takve snimke, a njih nećete videti na Ronaldovom Instagramu."

Ova tvrdnja je tačna. Dok kod Heorhine na profilu sve pršti od mode, luksuza i novca, Ronaldo je posvetio dirljivu objavu svom preminulom idolu, Peleu.

"Moje najdublje saučešće celom Brazilu, a posebno porodici gospodina Edsona Arantesa do Nasimenta. Samo `zbogom` večnom kralju Peleu nikada neće biti dovoljno da izrazi bol koji oseća ceo fudbalski svet. Bio je inspiracija za milione, tačka od koje se sve meri, kako juče, tako i danas, zauvek.

Naklonost koju je uvek pokazivao prema meni bila je uzajamna u svakom trenutku, čak i kad nas je razdvajala velika udaljenost. Nikada neće biti zaboravljen i njegovo sećanje će zauvek živeti u svakom od nas zaljubljenika u fudbal. Počivaj u miru, kralju Pele", napisao je Kristijano.

Još samo jednu vest je Ronaldo objavio, a ona se odnosi na njegov novi angažman, u fudbalskom klubu Al Nasr, u Saudijskoj Arabiji. Ugovor je "težak" nestvarnih 200 miliona evra. "Da, on zarađuje, a Heorhina troši", napisao je jedan ogorčeni fan.

Tekst: Lepa&Srećna