Pevačica Seka Aleksić ove godine proslavila je 42. rođendan, a često dobija komentare da izgleda lepše i mlađe nego na početku karijere, od čega je prošlo više od dve decenije. Nega lica joj je prioritet, a kako bi kožu održavala zdravom i lepom podvrgava se i određenim tretmanima i to ne krije.

"Ja sam žena koja nije baš skromna kada je lepota u pitanju i volim sebe da pohvalim kad to zaslužujem, kad treniram, kad napredujem, kad smršam. Sasvim slučajno sam saznala da postoji botoks i da mi možda treba. Kad sam upoznala svoju sadašnju doktorku, ja sam došla kod nje i rekla: 'Je l' mogu ja da budem sva pretegnuta, zategnuta, prelepa?' i ona je rekla 'Ti to već jesi, treba samo malo da te doteramo, minimalno'. I mi smo tako počele, mezoterapije, a onda sam ja rekla, kao i svaki Bik, da to nije dovoljno i da ja želim još, a ona je rekla da ne može. Onda smo napravili jednu grupu na vocapu koja se zove "Sve mi daj, dabogda mi preselo", to je moja životna parola, i da nisam upoznala nju ko zna na šta bih ja sada ličila, sve vam pričam iskreno, jer ja sam želela sve. Ljudi kažu da ja sad izgledam lepše nego na početku karijere, a ja sam starija", ispričala je pevačica prilikom gostovanja u emisiji "150 minuta".

Seka je otkrila da, pored mezoterapije, stavlja botoks i hijaluron, kao i da je korigovala podočnjake.

"Ne libim se da kažem da koristim botoks i hijaluron, zašto bih. Moj strah je bio punjenje podočnjaka, a to ne da je bezbolno, nego se ništa ne oseća. To je savršeno, fantastično. Ja sam imala kad se probudim dve tamne uvale ispod očiju i meni je lik izgledao starije zbog toga. I onda smo to osvežili, to radimo jednom godišnje, nekad i ređe. Jagodice nisam radila, ja imam takvo lice, žene dolaze sa mojom slikom jer hoće jagodice kao ja", otkrila je Seka, koja se privatno gotovo i ne šminka.

"Ja šminku ne podnosim privatno, ne šminkam se nikada privatno, evo već sad kad mi završimo ja u kolima vlažnom maramicom skidam šminku. Naravno da negujem svoju kožu, nisu sve preskupe kreme najbolje, sve što mi doktorka savetuje i što mi ona da predlog da koristim, ja to i koristim", istakla je pevačica, koja je oduvek otvoreno govorila o tome da njena kilaža oscilira i da joj nije uvek lako da održi liniju.

seka-aleksic.jpg
Instagram / seka_aleksic 

"Naravno da je stvar i u ishrani i u zdravom životu i tako dalje, ali ja nisam osoba koja se nešto preterano zdravo hrani, to svi znaju, osim kad moram, to su neki periodi u mom životu. Ja znam da izdajem album, da snimam, i tad ja moram da smršam i moram da treniram. Mora da se ima vojnički režim ako želimo da izgledamo dobro. Postoji još jedna dobra stvar kod mene - što sam ja inadžija. Ja kad smršam i kad izgledam dobro, to je iz inata. U zadnje vreme sam smršala i počela sam da treniram, i ja mislim da ću ja tek dobro da izgledam. Ja sam u fazonu 'raketa do leta', ali leto je blizu, ja ću biti 'raketa do septembra'", zaključila je kroz smeh u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna