Pevačica Seka Aleksić odrasla je na selu, a praznike pamti po tome što je trpeza u njihovom domu jedino tada bila bogatija.

"Praznike pamtim po selu Lipolist, gde sam živela kao dete. Sećam se da su nam uvek dolazile moje tetke iz Beograda i Austrije i donosile lepe paketiće kojima sam se mnogo radovala. Pamtim da smo uživali tako što sedimo za trpezom i provodimo vreme zajedno u šali, smehu i uz pesme. Moja mama je sjajna kuvarica, ali nažalost, zbog cele situacije u kojoj smo živeli, mogli smo da priuštimo malo bogatiju trpezu samo za praznike. Za razliku od mojih vršnjaka koji su živeli van Bosne, ja nisam imala priliku da verujem u Deda Mraza jer sam sticajem okolnosti svoj novac počela da zarađujem od 14. godine. Tek kad sam upoznala Veljka (Piljikića, muža, prim. aut.) u meni se rodila vera, koja me i danas gura da idem napred", rekla je Seka za "Kurir"

Pevačica je danas ponosna majka dva dečaka, Jakova koji ima šest godina i Jovana, koji će uskoro proslaviti treći rođendan, a oni su skromni kada su novogodišnje želje u pitanju i najviše se raduju toplini doma i igri sa roditeljima. 

"Decu i supruga uvek obradujem poklonima, kao i oni mene. Naravno, deca se uvek raduju otvaranju poklona, ali iskreno da vam kažem - nisu zahtevni. Jakov obožava lasere, to mu je nova zanimacija, a Jovan je zadovoljan šta god da se nalazi u poklonu. Doduše, Jovan je još mali da bi znao da kaže šta želi od Deda Mraza, ali zato mi kao roditelji i te kako znamo šta voli, šta mu prija, pa su tu uvek mali automobili i neke igračke. Ali verujte, Jakov i Jovan se najviše raduju kad smo mi svi skupa kod kuće i kad se igraju s nama. Trče, skaču, vrište, valjaju se s Veljkom i sa mnom po podu! Ma oni su razdragana i srećna deca, koja ne reaguju na materijalne stvari", ispričala je pevačica, koja priznaje da je Veljko veći autoritet dečacima nego ona. 

"Jakov je ja, a Jovan je tata, tako da je Jovan moje dete, a Jakov je Veljkov (smeh). Šalim se, obojica su vezani i za mamu i za tatu. Podjednako vole da provode vreme s nama, ali je ipak malo teže kad mama nije tu nego kad Veljko nije tu, što je potpuno prirodno, jer su muška deca malo više vezana za majku. Ne bih mogla da kažem da smo kao roditelji strogi, ali Veljko je ipak malo veći autoritet od mene, na čemu mu zavidim", priznala je ona. 

Seka je u 2022. godini uspela da se izbori sa viškom kilograma, a pravilna ishrana i redovni treninzi na spisku su njenih novogodišnjih odluka i za 2023. godinu. 

"Ako je iko imao problem s viškom kilograma, zna da je to svakodnevna borba sa samim sobom, pogotovo kad pored sebe imate malu decu. Slatkiši su oduvek bili moja boljka, ali upornost i jak karakter rešavaju sve, pa tako i slatkiše. Sada sam, iskreno, najzadovoljnija svojim izgledom i trudiću se da ga održim koliko mogu. Nemojte da mislite da gladujem. Imam pet zdravih obroka dnevno, pritom i treniram, tako da su rezultati neminovni", zaključila je za pomenuti medij. 

Još fotografija Seke Aleksić pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel, Instagram/Seka Aleksic Seka Aleksić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna