Glumica Aleksandra Tomić i glumac Andrija Milošević u februaru prošle godine dobili su sina Relju, a Aleksandra je ubrzo nakon porođaja dobila ponudu za snimanje filma "Danica". Prihvatila ju je, a odlazak na set sa bebom bio je, kako je sada ispričala, veoma izazovan.

"Snimala sam ga samo pet ili šest meseci nakon porođaja i beba je išla sa mnom na set. Boravili smo desetak dana na Fruškoj gori i nije dolazilo u obzir da se toliko dugo odvajam od sina. Jurcala sam između hotela i seta, koji su bili udaljeni na 45 minuta vožnje. Nisam sigurna da bih opet sebe stavila u sličnu situaciju. Obaveze oko bebe su veoma zahtevne, a morala sam da budem naspavana i da dolazim na set s naučenim tekstom. Bilo je to više nego veliki izazov, po tome ću pamtiti snimanje. Inače, set je bio u napuštenom selu, do kog su nas, kad padne jaka kiša, dovozili u traktorskoj prikolici (smeh)", rekla je Aleksandra za "TV Ekran".

Film je romantična komedija o Danici koja, u želji da pobegne od realnosti, odlazi u zabačeno selo i kuću svoje prabake, a glumica kaže da nije sigurna da bi se u realnom životu preselila na selo.

"Nisam sigurna. Za sve nas rođene u gradu priroda je potpuno nova dimenzija života. Vezana sam za asfalt i dešavanja u gradu. Međutim, osećam potrebu da se ponekad osamim u prirodi s porodicom i prijateljima", iskrena je bila Aleksandra za pomenuti medij.

Glumica se, inače, za dugogodišnjeg partnera Andriju Miloševića udala u tajnosti, neposredno pre rođenja sina, a to su tek nedavno podelili sa javnošću.

"Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, dvadesetpet dana pre nego što je Relja došao na svet, ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama", ispričala je ona prošlog meseca u emisiji "Uz kafu sa", koju vodi slavna glumica Seka Sablić.

Još fotografija Aleksandre i Andrije pogledajte u galeriji ispod.

Ata images/ Milan Maričić, ATA / Antonio Ahel Aleksandra Tomić i Andrija Milošević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna