Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih pevačica u regionu, imala je teško detinjstvo, veoma mlada postigla je velike uspehe na polju karijere, a uz to se ostvarila i kao supruga i majka. Javnost, ipak, nema često priliku da vidi kakva je privatno, budući da pevačica nije neko ko na taj način pokazuje emocije, ali ovog puta nije mogla da se suzdrži.

Na jednom od poslednjih nastupa Aleksandra se rasplakala dok je publika uglas sa njom pevala pesmu "Zvuk tišine", čiji je autor njen muž Filip Živojinović. Pevačica je u nekoliko navrata pokušala da nastavi da peva, ali od emocija nije uspevala da se smiri, pa je brisala suze i "gutala knedle", a ovaj snimak počeo je brzinom svetlosti da se deli društvenim mrežama.

"Ova duša se sinoć rasplakala. Publika je celo vreme pevala sa njom uglas, što je još jedan dokaz da je zvezdetina! Filip Živojinović zaslužan za ovu hitčinu", pisalo je uz jednu od objava na Tviteru, a onda se na istu nadovezao upravo Filip.

"Možda to ne pokazuje često, ali ovo je prava ona. Zbog toga je volim. Hvala vam što je podržavate", napisao je Živojinović.

Cipele Aleksandre Prijović
ATA / Antonio Ahel 

Aleksandra i Filip u braku su od 2018. godine, a 2019. dobili su sina Aleksandra. Filip je jednom prilikom otkrio da na početku veze ni on ni pevačica nisu razmišljali o svadbi, ali je njihov prijatelj Aco Pejović bio siguran da će do toga doći.

"Kad smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nas i gledao nas sve vreme i rekao mi 'Svadba, ti si gotov' i ponavljao to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem. Mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli ‘Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum", ispričao je svojevremeno Živojinović u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Još fotografija Aleksandre Prijović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Letnje haljine - Aleksandra Prijović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna