Glumački par Aleksandra Tomić i Andrija Milošević postali su roditelji. Aleksandra se porodila carskim rezom, a dečak je dobio ime Relja. Naslednik popularnog glumačkog para rodio se sa 3 kilograma i 300 grama, a glumac je zbog lepih vesti presrećan.

"Voleo bih da imamo i ćerku i sina. Radovati se novom životu, to je nešto najsvetije pod ovim nebom. Imati osećaj smisla i potpune ispunjenosti, to je ono za čim traga svaki dobar čovek. Imam utisak kao kada se pred zoru rađa Sunce, pa pomisliš: Bože, koliko je lepo", rekao je glumac nedavno koji nije krio koliko želi da postane otac.

Aleksandra je tokom trudnoće imala dijabetes, o čemu su i ona i Andrija govorili.

 "Sve je herojski podnela. Protiče sve super. Ona je vrlo disciplinovana. Sve dobro oraganizuje. Ja sam dosta lenj. Mislim na klopu, uopšte organizaciju života. Sve ona to vodi, a ja obavljam teške radove. Te fizičke radove. Donesi, ponesi, povezi", ispričao je tada kroz osmeh Andrija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna