Andrija Milošević i njegova izabranica, glumica Aleksandra Tomić, zajedno su dugi niz godina, a kao kruna njihove ljubavi u februaru prošle godine na svet je stigao sin Relja.

Pitanja o venčanju nisu ih zaobilazila prethodnih godina, a popularni par odlučio je da bračne zavete razmeni u strogoj tajnosti, i to pre više od godinu dana. 

Kako su sada priznali, venčali su se nekoliko nedelja pre rođenja sina. 

"Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, dvadesetpet dana pre nego što je Relja došao na svet, ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama", rekla je Aleksandra u emisiji "Uz kafu sa", koju vodi slavna glumica Seka Sablić.

"Venčali smo se da dete ne bude bez oca", dodao je u svom šaljivom maniru Andrija. 

Andriju i Aleksandru spojio je posao, saradnja je prerasla u prijateljstvo, a zatim i u ljubav.

"Ništa spektakularno nisam mislila o njemu. Mi smo se upoznali kada sam došla da radim dečju pozorišnu predstavu 'Mala sirena' u Pozorištu 'Boško Buha'. Tek sam bila završila akademiju, a on je bio jako ljubazan i fin. Kasnije, kada smo počeli da se zabavljamo, uticala sam na to da se bolje oblači. Otkada smo u vezi ima sve bolji i bolji stil odevanja, što je za mene veliki kompliment. Nema više šljokica, cirkona i šarenih zmajeva. To je ukinuto", našalila se jednom prilikom Aleksandra, prisetivši se prvog susreta sa Andrijom.

Još fotografija Andrije i Aleksandre pogledajte u galeriji ispod.

Ata images/ Milan Maričić, ATA / Antonio Ahel Aleksandra Tomić i Andrija Milošević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna