Nikol Kidman je naučila da uživa u svojoj visini i da nema nikakve kočnice u vezi sa njom. Ume da se našali i na svoj račun, ali joj je publika i te kako zapamtila kad je "dokačila" Toma Kruza.

Na društvenim mrežama i dan-danas osvane ponovljena scena iz jednog šouprograma u kojem je pitaju o razvodu od holivudskog megastara.

Ona se osmehnula kad su joj pomenuli bivšeg muža i nevaljalo zaključila: "Pa, sad mogu da opet nosim cipele sa visokim potpeticama."

Istini za volju, Tomu navodno nikad nije smetalo što je Nikol viša od njega. Znalo se da će oboje izazvati ogromnu pažnju gdegod da se pojave. Ona je mogla da obuče farmerke i majicu, da natuče bejzbol kačket na glavu i sakrije svoju riđu kosu, ali bi svuda bila prepoznatljiva. On, mada niži od nje, plenio je jednaku pažnju, kako na velikom platnu tako i van njega.

nikol kidman tom kruz 0620855842-min.jpg
Profimedia 

Do razvoda je došlo, kako se piše, zato što ona nije htela da se priključi sajentološkoj crkvi koju je on odabrao. Pet godina nakon razvoda, Nikol se zaljubila u Kita Urbana.

Nikol Kidman visina
LepaiSrecna 

Harizmatični muzičar je, takođe, niži od Nikol. Kad su ga jednom ugledali u patikama sa platformama, nastao je urnebes - "konačno može da je dohvati", "najzad jednak sa ženom", glasili su komentari. Interesantno je da je Kit samo jedan centimetar niži od Nikol, ali ona je na crvenom tepihu uvek na visokim štiklama pa deluje da je razlika veća.  Glumica je visoka 1,79m, pa je Tom sa svojih 1,7 bio značajno niži od nje.

Pogledajte njena najlepša izdanja u galeriji slika!

Profimedia Viša od mnogih glumica u Holivudu.

Tekst: Lepa&Srećna