Tanja Banjanin muzičku karijeru započela je 1996. godine, ali, budući da je završila Pravni fakultet, u jednom trenutku života odlučila je da pevanje stavi na pauzu i zaposlila se u struci.

Kada je 2018. godine ostala bez posla našla se u finansijskoj krizi, o čemu je otvoreno govorila.

"Godine 2018. sam ostala bez posla i sreća da imam ovaj zanat u rukama, pa sada živimo opet samo od mog pevanja. Živeli smo sa 0 dinara ova tri meseca i onda sam razmišljala da li opet da se zaposlim. Ti redovni prihodi od normalnog posla ulivaju bar subjektivan osećaj sigurnosti", rekla je jednom prilikom za "Grand".

tanja banjanin muzevi
Kurir TV 

Pevačica, koja će ove godine proslaviti 54. rođendan, ponosna je mama dvoje dece - ćerke Staše i sina Novaka, ali u ljubavi, kako je priznala, nije imala mnogo sreće.

Prvi suprug ju je ostavio zbog druge žene samo dva meseca nakon što su dobili ćerku, a Tanji je trebalo više od godinu dana da prebrodi ovu krizu.

"Posle prvog braka bila sam razbijena na sitne komade, kako fizički tako i psihički. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi je saopštio da je zaljubljen u drugu.Iskreno, jedva sam se podigla iz toga, spakovala sam mu stvari u kese. Više od godinu dana mi je trebalo da izađem iz krize", ispričala je ranije Tanja, koja je potom sa drugim suprugom dobila sina, ali se i taj brak završio razvodom.

tanja banjin muzevi
Printscreen/Super Zena 

"Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo", iskreno je pričala pevačica, koja se poslednjih godina ponovo bavi muzikom.

Kada je ostala sama sa ćerkom, najveća podrška bili su joj majka i brat.

"Bez mame i brata ne bih štošta preživela, a naročito taj period. Nisam ni bila svesna koliko mi je Saša, moj brat, bio oslonac. A što se tiče mame, nije što je moja, ali ona je stvarno carica, vanzemaljac. Mi smo generalno kao porodica bili vezani jedni za druge i još uvek mi u stvari fali taj, ali baš taj 'stari' osećaj koji sam imala tada. Ne bilo koji drugi odnos, baš taj. Zauvek i nepovratno izgubljen. Možda moj osećaj o stalnoj prolaznosti i proističe iz toga", ispričala je ona jednom prilikom za magazin "Lena".

Još fotografija Tanje Banjanin pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/tanjabanjanin Tanja Banjanin

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna