Voditeljka Dragana Katić kao samohrana majka odgajila je dva sina, blizance Bobana i Bojana, budući da ju je partner ostavio dok je bila u drugom stanju. Otac njene dece preminuo je pre četiri godine, a voditeljka je ponosna što je sinove izvela na pravi put. Oni su joj pre nekoliko dana, dok je gostovala u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" TV priredili iznenađenje.

Snimili su video poruke koje je Dragana imala priliku da pogleda tokom emisije, a zbog kojih nije mogla da zaustavi suze.

"Nisam gladan, nisam žedan, večeras ću da legnem ranije, sve sam naučio, nemam mnogo posla. Ovo su samo neke od rečenica koje morate da izgovarate na dnevnom nivou kada vam je majka Dragana Katić. Ukoliko iz ne izgovorite, budite sigurni da će ona doći do ovih podataka pre ili kasnije", našalio se voditeljkin sin Bojan sa samom početku, pa nastavio:

"Šalu na stranu, biti sin Dragane Katić je jedna velika privilegija, pre svega što vas prepoznaju ovako po kraju, a onda što naučite dosta nekih vrednih i važnih lekcija u toku odrastanja. Vrednost koju kod nje najviše cenim i ono čemu se ja divim kod nje i ono što ja nikada neću moći da iskusim jeste to da je ona samohrana majka."

Dragana Katić
Youtube / Printscreen / Kurir 

Bojan je istakao da njemu i njegovom bratu nikada nije falilo ljubavi, topline i pažnje, te da su izuzetno zahvalni majci na svemu što im pruža.

"Naša majka nas je podigla sama, u trenucima kada ni ona nije imala nigde nikoga. Nekako smo nas troje imali jedni druge, voleli smo se najviše i večno smo joj zahvalni na svakom trenutku. Mislim da zahvalnost i ljubav zapravo nisu kategorija kojima možemo da izrazimo svoja osećanja prema njoj. Kada ste samohrana majka, u trenutku kada je ona to bila, verujem da osećate dosta osude, dosta nekih stereotipa i momenata u kojima ne uživa baš svako. Tako da sav njen trud i sve što je ona uradila za nas ima duplo veću vrednost. Ona je u našem stanu, ali i u srcu, napravila zaista jedan dom, jedno bezbedno mesto za tišinu, samoću, emociju, ljubav, za suze i smeh", zaključio je Draganin naslednik.

Kada je pogledala snimak, voditeljka neko vreme nije mogla da dođe sebi od emocija.

"Nijedan uspeh ne može da se meri sa ovim", izustila je kroz suze.

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije koje prikrivaju kilograme

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna