Emina Jahović je tajanstvena kad se povede razgovor o njenom emotivnom životu. Otkako se razvela od Mustafe Sandala, pre pet godina, pevačica nije predstavila javnosti nijednog novog momka.

Štaviše, prilikom nedavnog boravka u Beogradu, novinarima je izjavila da je "zaljubljena u svoje sinove". Međutim, turski mediji javljaju kako lepa Pazarka ipak ima novu ljubav.

Neko vreme nakon razvoda, Eminu su povezivali sa biznismenom Sadetinom Saranom. Navodno je veza raskinuta zato što pevačica nije bila spremna na brak.

emina jahovic-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

I sada je, kako pišu, izbor pao na biznismena, a u pitanju je Kurt Danijel Santej. On ima 55 godina, dugo je živeo u Švajcarskoj i radi kao finansijski savetnik.

Ženu je napustio pre dve godine, a u Istanbul se vratio kako bi finalizovao razvod. Kurt ima dvoje dece i poznat je u poslovnom svetu i visokom društvu.

Pored uzajamne privlačnosti, Eminu i njega je povezala i ljubav prema putovanjima. Premda su u vezi od početka marta, već su uspeli da odu na Maldive, pišu mediji. 

emina jahovic kupaci kostim.jpg
Instagram / jaemina 

Prema njihovim navodima, Kurta su upoznali i Eminini sinovi Jaman i Javuz, kao i njena šira porodica i svima se mnogo dopao. Da li je to znak da se već planira i venčanje, šta vi mislite?

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna