Goga Sekulić rođena je 1997. godine u Pljevljima, gde je završila osnovnu školu, a zatim i srednju turističku školu. Na estradi je prisutna od 2000. godine, a osim zbog mnogih pesama koje su se izdvojile kao hitovi, oduvek je privlačila pažnju i svojim emotivnim životom.

Goga je svojevremeno bila verena za 11 godina mlađeg partnera Milana Čovića, a nakon raskida veridbe upoznala je biznismena Igora Ramovića, koji je živeo u Londonu i bio vlasnik velikog broja klubova, iza sebe je imao jedan brak i ćerku.

Nakon kraće veze, pevačica i Igor venčali su se u Beogradu 12. maja 2013. godine, ni ne sluteći da će im se, umesto da žive bajku, život ubrzo pretvoriti u najveću noćnu moru.

Igor Ramović je ubrzo nakon venčanja saznao da boluje od raka pankreasa i odmah otišao na lečenje, ali je bolest, nažalost, bila jača. Preminuo je u bolnici u Nemačkoj 14. jula 2013. godine, u 41. godini, samo dva meseca nakon njegove i Gogine svadbe.

Pevačica je sa njim provela poslednje trenutke, a Igor joj je preminuo na rukama, dok mu je pričala kako će, kad ozdravi, njih dvoje otići na medeni mesec. 

"Trenutno sam u Nemačkoj sa Igorovom majkom. Jako mi je teško. Kako mogu da se osećam kad sam se udala tek pre dva meseca, a već sam ostala udovica?! Ne mogu više ništa da vam kažem. Ne ljutite se, kasnije ću pričati o svemu", rekla je tada Goga za "Kurir".

Nakon Ramovićeve smrti došlo je do nesuglasica između Goge i Igorove porodice, a pevačica je jednom prilikom rekla da sa njima nije pokušavala da izgladi odnose.

"A zašto bih to radila? Nemam decu niti ikakav kontakt s tom porodicom. Kad je Igor umro, i oni su umrli za mene. Da bih uspela da krenem dalje i napredujem, morate svi da prestanete da me pitate te stvari. Ja sam se bacila na svoju karijeru, na svoj izgled, na to da ostanem psihički stabilna. Jedino što mogu da kažem jeste da sam posle ove tragedije postala čvršća, jer poznato je da ono što te ne ubije, ojača te. Napravila sam veliku selekciju ljudi. Mislila sam da su mi neki prijatelji, pa sam shvatila da nisu. Mnoge sam tad isključila, raskrstila s njima i sad mi je mnogo lakše. Idem dalje", rekla je Goga svojevremeno za medije.

Pevačica je ispričala i da je nakon Igorove smrti na sebe preuzela otplaćivanje dugova koji su ostali od njegovog lečenja, kao i da je donela odluku da se posveti karijeri i pokuša da nastavi život dalje, uprkos velikom bolu.

"Posle Igorove smrti sam ostala sasvim sama. I danas, kada je godišnjica od njegove smrti uveliko prošla, plaćam dugove koji su ostali od njegovog lečenja. Mi smo išli kod najboljih svetskih lekara i pokušavali sve da uradimo da ga spasemo, ali nije nam se dalo. Sve račune iz bolnica sam preuzela na sebe. S Igorovom porodicom sam prekinula svaki kontakt, a sa svekrvom se viđam samo na sudu. Svaki dan sam išla na grob i zauvek ću ga voleti, ali od patnje nema vajde. Znam da me muž gleda odozgo, stalno osećam njegovo prisustvo. On ne bi voleo da sam ja ucveljena. Mi smo imali takvu ljubav, da samo mogu da je poželim drugima. Sada radim, ulažem u sebe. Prija mi kada mi ljudi daju komplimente, ali vidim da muškarci imaju neki strah kada bi trebalo da mi priđu. Duboko poštuju moju uspomenu na Igora. Nijedan ga nikada neće zameniti", rekla je Goga 2014. godine za "Blic".

Pevačica je nekoliko godina nakon smrti supruga ponovo pronašla ljubav, pored sportiste Uroša Domanovića, za kog se udala 2016. godine. Dve godine kasnije dobili su sina Vasilija Andreja, a razveli su se 2022. godine, ali su zbog naslednika ostali u dobrim odnosima.

"Istina je, razvodimo se, ali smo ostali u veoma dobrim odnosima. Nama je sin Vasilij Andrej najbitniji, njegova sreća je na prvom mestu. Ne postoji treća osoba za našu odluku", rekla je Goga nakon razvoda za "Avaz".

Najveću snagu pronalazi u svom sinu, koji joj je na prvom mestu.

"Vesela sam žena, puna energije, posebno otkad sam dobila sina. Život ide dalje, samo da smo zdravi. Posvećena sam detetu i karijeri, a ostalo neka se dešava spontano", rekla je tom prilikom.

Još fotografija Goge Sekulić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / sekulicgoga, ATA / Antonio Ahel Goga Sekulić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna