Pevačica Rada Manojlović u životu se suočila sa mnogim teškim trenucima, a najteži je bio onaj kada je izgubila majku, koja je preminula nakon borbe sa teškom bolešću. Iako je ostvarila uspešnu karijeru i stekla veliku popularnost, pevačica ističe da joj je porodica uvek na prvom mestu i da slobodne trenutke koje provodi sa ocem Radetom u rodnom selu Četereže ne bi menjala ni za šta.

"Ostala sam željna nje jer sam u tom periodu mnogo radila i ostajala do kasno na poslu", rekla je Rada o svojoj majci prilikom gostovanja u emisiji "Zvezde Granda Specijal", a onda nastavila:

"Pošto sam sad kod ćaleta u selu, on mi je jedini ostao, teško mi je da se rastanemo kada krenem negde, makar zakasnila negde. Biće svirki, biće aviona, sve može da ide dalje bez mene. Mislim, neće niko propasti bez mene, a ja ako još jednom sebi dozvolim da ne provedem vreme sa osobama koje volim i koje su moja krv... Po cenu da trpi posao, i emisije. Ma biće novinara i svega, ali nijedan minut više ne želim da izgubim sa svojim roditeljima."

Otac Rade Manojlović o ćerkinoj udaji
Instagram/Rada Manojlović 

Rada se proslavila učešćem u trećoj sezoni "Zvezda Granda", gde je osvojila drugo mesto, a publiku je od samog početka osvajala svojom prizemnošću i skromnošću. Jednom prilikom, tokom takmičenja, rekla je "Ja ne očekujem mnogo, ne očekujem da ću se visoko kotirati jer ja dolazim iz jednog malog mesta, sela Četereže, i za mene nema tolko ljudi koji će glasati", a sada je prokomentarisala ovu svoju izjavu.

"Budimo realni, moje selo sada ima oko 300 stanovnika, kao indijansko pleme, a ja poglavica (smeh). Sećam se da sam bila pred ispadanje, i tim pitanjem me je Simonida Milojković nenadano spasila, zapravo me je pitala šta mislim, kako ću se kotirati i kako ću se osećati ako ispadnem, i ja sam to odgovorila. Što kaže Žika Jakšić, nakon toga se diglo selo", prisetila se Rada.

Radina majka Mirjana preminula je 2005. godine, od karcinoma grlića materice. Navodno je on otkriven ranije i na vreme, ali se lekari nisu odlučili za radikalnu operaciju, jer je tada bila još mlada i očekivalo se da bi mogla želeti još dece.

"Da su je tako tada operisali, sad bi bila živa", kazala je jednom prilikom Rada.

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna