Vesna Joksimović, majka našeg popularnog kantautora Željka joksimovića, ima pune ruke posla u svom dvorištu u Valjevu. Na retkim slikama koje objavi na Instagramu, vidimo je kao doteranu damu, uvek osmehnutu i lepo raspoloženu.

Međutim, da iza tog osmeha kriju i vredne ruke, svedoče slike divno sređene bašte koju je pokazala svojim pratiocima. Vesna je, očigledno, ljubitelj ruža, jer su ove lepotice u prvom planu.

Željkova mama gaji ruže čajevke koje traže pažljivu negu od početka sezone. Treba ih prihranjivati i redovno štititi od bolesti, a na jesen orezati i pripremiti zaštitu od zime. Zauzvrat, ove ruže uzvraćaju bogatim cvetanjem i opojnim mirisom. 

majka zeljka joksimovica ruza-min.jpg
Instagram / vesnagjoksimovic 

Vesna voli ružičaste ruže, a jedna bela - ona koju su toliko puta opevali u pesmama, našla i se pored uredne bele ograde. Lepo društvo im pravi i roze božur, a na drugoj strani je i efektna grupa tri juke. Sve su procvetale, pa njihove cvasti stoje prikosno kao mačevi.

Majka Željka Joksimovića uživa u prelepom pogledu na Valjevo, a uveče negovani travnjak i urednu stazu osvetljava i ekološka, solarna rasveta. Zavirite i u galeriju slika za još lepih detalja.

Instagram / vesnagjoksimovic Majka Željka Joksimovića uživa u divnom dvorištu i cveću.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna