Maja Manojlović dobro je poznato TV lice i već godinama je jedan od voditelja "Nacionalnog dnevnika" na TV "Pink", međutim o detaljima iz privatnog života nikada nije volela mnogo da govori u javnosti.

Ovog puta, Maja je ispričala da su njeni roditelji imali veoma skladan brak, ali da je njena majka pred smrt priznala da je više volela svog supruga nego decu.

"Moji roditelji su bili u vrlo srećnom i lepom braku dugom 37 godina. Moja majka je do kraja svog života najviše volela svog muža. To nam je rekla i na samrti, meni i mom bratu", ispričala je voditeljka u emisiji "Magazin IN".

Maja je priznala da joj je bilo veoma teško da prihvati tu činjenicu, zbog čega je o tome razgovarala sa duhovnikom sa Ostroga.

"Kasnije sam otišla pod Ostrog i razgovarala sam sa duhovnikom i upitala sam ga: 'Kako je moguće da je moja majka rekla da je više volela svog muža nego svoju decu?' On mi je rekao: 'Pa to je sasvim normalno. Voli se Bog, pa se voli muž, jer on je njoj dao decu, pa se vole deca, jer deca dođu i vi ih iznederite i oni odu iz vašeg života.' Tada sam shvatila poentu! Nema, dakle, griže savesti u smislu zapostavljanja dece, ako si okrenuta suprugu", rekla je ona u pomenutoj emisiji. 

Maja Manojlović često dobija komplimente za izgled, a jednom prilikom je otkrila i tajnu svoje vitke linije.

"U zdravom telu zdrav duh. Volim da šetam, obožavam pilates. To nije trening, već škola gde s vremenom osvešćujete ono što niste ni znali da postoji u vašem telu. S godinama telo postaje sve jače, a time je jači i vaš duh. Negujem kožu, ne štedim na sebi. Nikada na sebi nisam štedela. Najveći deo mojih prihoda odlazio je na negu, ulaganje u sebe se uvek isplati. Pametno ulažem i trudiću se da zadržim taj negovan izgled, s merom", rekla je ona svojevremeno za "Lenu".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna