Dragana Katić godinama radi u "Grand" produkciji, na čijem čelu je Saša Popović, za kog voditeljka kaže da je izuzetan profesionalac, koji vodi računa i o najsitnijim detaljima.

Tako se sada prisetila anegdote sa jednog snimanja, kada ju je Popović pred sam ulazak u studio zamolio da se presvuče.

"Što se voditelja tiče, on je strašno vodio računa kako se ko oblači. Sećam se kada se pojavio modni trend širokih suknji od tafta. Dopadalo mi se to i zaista je tada bilo moderno. Ja sam došla na jedno snimanje u takvoj jednoj širokoj suknji sa onim faltama. On kad me je ugledao, izlazi iz režije i pita me: 'Šta si to obukla?!' Ja mu kažem 'Pa Saša, što?' On kaže: 'Pa kao kvočka da si, samo pilići što ne izlaze, vidi koliko je to široko! To nije voditelj Grand šoua. Imaš ti nešto drugo da se presvučeš?' Rekla sam mu da imam, ali da je to obično. On je rekao: 'Presvuci se ti u to obično, a ovo moderno ostavi za drugi put'", ispričala je voditeljka gostujući u emisiji "Sceniranje" na "Kurir" televiziji.

Draganu Katić Saša Popović naterao da se presvuče
ATA / Antonio Ahel 

Ona je dodala i da je Popović vodio računa i o kilaži voditelja.

"Imao je običaj da komentariše aludirajući na moju kilažu, sa kojom ponekad imam problem. 'Dobra si sada, možemo da obnovimo ugovor!', u šali naravno", otkrila je Dragana.

Popularno TV lice prisetilo se i svog prvog intervjua, koji je uradila sa nekadašnjim košarkašem Zoranom Mokom Slavnićem.

"Ja sam drhtala, kad sam videla razgovor - to nema veze sa mojom bojom glasa. Ja sam onaj mikrofon držala, a ruka drhti. Zahvalila sam mu se. On je rekao: 'Ništa ne brini, pazi šta sam ti rekao, ja sam srećne ruke'", ispričala je ona detalj sa samog početka svoje karijere.

Dragana Katić priznala je i da voli kafane i da se najbolje sa prijateljima opušta u takvoj atmosferi.

"Najbolje noći su bile kada sedimo, imamo ekipicu neku, četvorka naša, i kad sedimo i plačemo", iskrena je bila voditeljka.

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije koje prikrivaju kilograme

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna