Voditeljka "Nacionalnog dnevnika" na TV "Pink" ovih dana, baš kao i mnogi, muči muku sa alergijom na ambroziju. Maja Manojlović i ovog jutra se zbog pomenutog problema probudila suznih očiju, ali je pokušala da pred kamerama prikrije ove tegobe.

Atraktivna brineta na društvenim mrežama je sa gledaocima podelila šta se sve dešavalo iza kamera, te otkrila da se u toku programa uživo dešavaju nepredviđene situacije na koje ne može da utiče.

"Utorak. Započinjem ga pospano. Teško sam otvorila oči koje me konstantno svrbe zbog alergije na ambroziju. I ne samo da sam ih nesvesno u toku noći trljala, nego sam od ranog jutra krenula da suzim, tako da sam o jadu zabavila šminkerku, a i sebe samu. To su neke za gledaoce nevidljive stvari, a verujem da sličnih problema imaju mnogi. Nema pošteđenih. Vama se sigurno nije desilo da kijate usred čitanja vesti, meni jeste. Jer alergija ne pita da l' sam u studiju ili van njega", napisala je voditeljka.

Ona je zatim dodala da se, ipak, nije iznervirala zbog ove situacije i da osmeh rešava sve.

"Suštinski, to su samo sitni jutarnji maleri i oko toga nema nerviranja. Osmeh na lice i furaj dalje!", zaključila je Maja.

Maja je nedavno govorila i o tome na koji način neguje svoj izgled, te istakla da joj je to uvek bio jedan od prioriteta i da nikada nije štedela na tome.

"U zdravom telu zdrav duh. Volim da šetam, obožavam pilates. To nije trening, već škola gde s vremenom osvešćujete ono što niste ni znali da postoji u vašem telu. S godinama telo postaje sve jače, a time je jači i vaš duh. Negujem kožu, ne štedim na sebi. Nikada na sebi nisam štedela. Najveći deo mojih prihoda odlazio je na negu, ulaganje u sebe se uvek isplati. Pametno ulažem i trudiću se da zadržim taj negovan izgled, s merom", rekla je voditeljka nedavno za magazin "Lena".

Još fotografija Maje Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Maja Manojlović otkriva tajnu dobrog izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna