Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, već više od deset godina prisutna je na javnoj sceni i na društvenim mrežama kao blogerka i influenserka sa pratiocima deli brojne detalje iz svog života.

Međutim, tema o kojoj je oduvek nerado govorila jeste njen emotivni život, a do sada je samo jednog partnera predstavila javnosti. Reč je o fudbaleru Danijelu Milićeviću, sa kojim se zabavljala nešto više od dve godine, a nakon raskida sa njim više nije javno pričala o svojim izabranicima.

Nedavno su društvenim mrežama počela da kruže nagađanja da je Zorana počela da se zabavlja sa američkim golmanom Elojem Rumom, a šuškanja su pokrenuta nakon što su oboje počeli da u isto vreme objavljuju fotografije i video snimke sa istih mesta.

Blogerka se, međutim, duže vreme nije oglašavala po tom pitanju, sve do sada. Ona je odlučila da obelodani vezu sa Elojem, te su oboje objavili zajedničke fotografije na kojima se ljube i zaljubljeno gledaju.

Zorana zbog novog dečka u poslednje vreme često putuje u Ameriku, budući da on tamo živi i igra za klub Columbus Crew.

Eloj Rum je, inače, rođen u Holandiji, a poreklom je sa ostrva Kuraso, u južnom delu Karipskog mora blizu severne obale Venecuele. Fudbaler iz veze sa prethodnom izabranicom ima ćerku.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna