Uvek vedra i nasmejana, voditeljka televizi­je "Pink" Maja Manojlović pleni svojim negovanim izgledom. Veliki je gurman, obožava slatkiše, a na dobroj liniji može da zahvali dobroj genetici. Negovanu kosu i blistav ten duguje pažljivoj nezi, a na kozmetici nikada nije štedela, jer to smatra da se ulaganje u sebe uvek isplati. Iako je majka priroda prema njoj bila darežljiva ona pazi na "poklone" koje je dobila rođenjem.

"U zdravom telu zdrav duh. Volim da šetam, obožavam pilates. To nije trening, već škola gde s vremenom osvešćujete ono što niste ni znali da postoji u vašem telu. S godinama telo postaje sve jače, a time je jači i vaš duh. Negujem kožu, ne štedim na sebi. Nikada na sebi nisam štedela. Najveći deo mojih prihoda odlazio je na negu, ulaganje u sebe se uvek isplati. Pametno ulažem i trudiću se da zadržim taj negovan izgled, s merom", kaže voditeljka koja do sada nije poseza­la za mogućnostima koje pruža estetska hirurgija, iako ovaj način nege ne smatra neprihvatljiivim.

"Da sam imala hrabrosti, možda bih operisala nos, ali nisam smela. Nikada ništa nisam operisala. Trudim se da ono što mi smeta dovedem na estetski nivo kojim sam zadovoljna", rekla je za "Lenu" Maja i otkrila da li je emotivno ispunjena.

"Jesam, a to što sam javna ličnost ne znači da moj privatni život treba da bude javni. Vi odlučite da li želite svoju privatnost da delite s javnošću ili ne. Ja to delim s porodicom i prijateljima. Odvajam ta dva sveta, jer se ja tako dobro osećam. Jesam ispunjena i radosna, a vaši čitaoci sami mogu da zaključe šta to znači", iskrena je voditeljka koja ističe da lepota dolazi iznutra.

"Da bi žena bila lepa, mora iznutra da pleni radošću. Estetska medicina može tehnički svaku ženu da učini lepoticom. Onda imate niz istih žena koje, ako ne nose radost u sebi, ne bude nikakvu emociju. Treba najpre ponuditi svoj vedar, nežan duh. Znam žene koje nisu lepotice, ali zrače toplinom i lepše su mi od mnogih savršeno lepih", rekla je Maja koja već decenijama ide kod istog frizera.

"Važno mi je da mi je kosa čista i isfenirana. Volim da vidim ženu sa sređenom frizurom, a sad, na sreću, postoje i preparati za suvo pranje pa uvek možete izgledati uredno. Od petog razreda osnovne škole idem kod istog frizera, Joce Erdeljana, i tamo vode računa da mi kosa bude dobro ošišana, što je preduslov za dobar izgled", ispričala je za "Gloriju" svojevremeno Maja koja je najveću promenu napravila kada se ofarbala u plavo.

"Izgledala sam sasvim drugačije, to je trajalo dve godine, ali sebe nikad nisam videla kao plavušu, iako vas s tom bojom kose više primećuju, privlačite pažnju. Posle mi je dugo trebalo da dođem do boje koja mi je prihvatljiva", rekla je voditeljka.

ATA / Antonio Ahel Maja Manojlović otkriva tajnu dobrog izgleda

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna