Dragana Katić svakodnevno dobija komplimente za svoj izgled, budući da izuzetno vodi računa o licu i telu - redovno se neguje, trenira i pazi na ishranu.

Međutim, kada je pre 25 godina bila trudna sa blizancima Bobanom i Bojanom, voditeljka je "dogurala" do 110 kilograma, a višak joj je, kako priznaje, bilo veoma teško da skine.

"Ja sam otišla na porođaj i imala sam blizu 110 kilograma. Nema veze što su bila dva deteta, iako su svi vikali da je to zbog toga. Ja sam jela prvi put u životu bez svih ograničenja kao da nosim desetorke. Po gradu se tada pričalo kako sam se ugojila u trudnoći i kakva sam bila posle porođaja", počela je Dragana priču u emisiji "Puls Srbije" na "Kurir" televiziji, a onda otkrila kako Saša Popović zbog kilaže prvo nije hteo da je zaposli.

dragana katic 3-min.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Te 1998. godine, kada su se moja deca rodila, trebalo je da se pokrene 'Grand šou'. Zvali su me novinari, Zoran Kuzmanović Munja i pokojna Zorica Konić i fotografi TV Novosti su rekli 'Saša, uzmi Draganu'. Saša je tada rekao da bi me uzeo drage volje, ali da misli da sam mnogo debela i da ne mogu da se slikam. Rekli su mu 'ne nije, videli smo je'. On je tu nastavio, da mu je rekao ovaj, pa onaj. Međutim, ja sam tu stvarno za 6 meseci uspela sve te kilograme viška da skinem. Čak sam se i kladila i dobila opkladu", ispričala je voditeljka i dodala:

"Saša je poverovao Zorici i Munji zato što su oni bili jako dobri sa njim i smatrao je da je ne moguće da lažu. Onda sam ja došla kod njega, a bila sam u grilonkama i miniću. Kada me je video rekao je: 'Jao Draganče, ala lažu! Sve si skinula.'Ali zaista je bio problem. 110 kila, deca jesu izašla, ali je ostalo preko 20 kilograma viška."

Dragana Katić imala 110 kilograma
ATA / Antonio Ahel 

Dragana je otkrila i da se njena majka protivila njenoj odluci da otpočne karijeru na televiziji, te da je želela da voditeljka završi književnost.

"Majka je smatrala da treba da završim fakultet, da diplomiram književnost, da budem profesor srpskog jezika, da predajem, imam porodicu i vodim smiren, uobičajen život. To je bila njena želja i godinama se protivila. Bila je sigurna da ću ja to da ostvarim. Ja sam bila uporna u svojim željama, jer sam to želela od svojih 6, 7 godina. Prva priredba, kada sam imala 7 godina, kod učiteljice, morala sam ja da vodim i to sam odgurnula sve oko sebe i rekla da ja moram to da radim. Bog mi je eto uslišio želju, a ja sam se trudila i radila na tome", zaključila je u pomenutoj emisiji.

Još fotografija Dragane Katić pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / Dragana_Katic Modne kombinacije koje prikrivaju kilograme

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna