Voditeljka emisije “Nikad nije kasno”, Dragana Katić, jedno je od omiljenih tv lica, i pred kamerama se odlično snalazi. Ipak, nije uvek bilo lako. Na početku karijere je imala negativna iskustva.

"Događalo mi se da kada sam počinjala, da gosti moje emisije budu neljubazni prema meni, jer nisam imala ni poslovnog, a ni životnog iskustva. Doživela sam određena poniženja od strane gostiju koji su smatrali da možda nisam dorasla da razgovoravam sa njima, jer su oni mnogo uradili, a ja nisam i da možda neću moći da ispratim njihovu karijeru i postavim im adekvatna pitanja", rekla je Dragana i istakla da je za veliki uspeh emisije “Nikad nije kasno” zaslužna autentičnost.

"Pre svega prirodnost i suština. Nema probe. Ti ljudi su uglavnom prvi put pred kamerama. Prvi put vide scenu, kamere, sve ono što emisije obuhvata. Nema foliranja. Toliko smo preplavljeni rijalitijima, da je njihova prirodnost suština ove emisije. Ovo je jedina porodična emisija koja je muzički odlično odrađena. Svi su veoma kompetentni u ovom takmičenju. Podelili su svoje priče i pružili život na tacni, zato je i ova emisija dobra, jer je istinita", rekla je za "Blic" voditeljka koja je svojevremeno ispričala da ni početak saradnje sa Sašom Popovićem nije bio lak

"Naše kolege Zorica Konić i Munja su pričali sa Brenom i Sašom, koji su tada planirali da osnuju svoju produkciju. Oni su me i obavestili o tome, takođe su me predložili Saletu, a on se složio s tim, bez obzira što svi pričaju kako sam mnogo debela od porođaja", ispričala je voditeljka svojevremeno i otkrila šokantne detalj sa prvog razgovora sa Popovićem.

dragana katic 3.jpg
Instagram / Dragana_Katic 

"Jedva ga je Zorica ubedila da me pozove, ali mi je naglasila da obučem minić, a preko nešto široko i dugo da Sale ne vidi da sam debela! I odem ja, obučem se kako mi je rekla. Našli smo se kod Saleta i njegove Suzane u kući", rekla je Katićeva i dodala:

"Dočekuju oni mene na vratima, a ja u širokoj bundi! I Saša kaže: 'Ajde da se skineš', i ja se skinem, a on vikne: 'Jao, što lažu! Super si riba. Svi su rekli da si mnogo debela! Super izgledaš!' I tada smo započeli saradnju, koja i danas traje" otkrila je Dragana koja se ponovo vratila treninzima nakon pauze.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna