Pevačica Neda Ukraden u avgustu će proslaviti 73. rođendan, a komplimente da izgleda daleko mlađe dobija svakodnevno. Nedavno je smršala 15 kilograma, a sada je ispričala na koji način održava vitku liniju.

"Svaki dan, ili svaki drugi, odradim svoj 'tabata workout'. Vodim računa koliko je moguće. Toliko sam na putu da ne može čovek da se pridržava svega, ali nema cigareta, alkohola, prejedanja. Svakako ne može čovek da vodi baš uredan način života kada si po 7-8 sati na putu, ali u svakom slučaju trudim se da imam izbalansiran način ishrane. Kada sam kod kuće zna se da ja spremam. Obožavam da kuvam i nije mi svejedno šta jedem", rekla je pevačica za "Grand".

Tabata je, inače, vrsta intervalnog treninga visokog intenziteta koji je u poslednjih nekoliko godina sve popularniji. Ovaj trening izumeo je olimpijac, Japanac Izumi Tabata i njegov tim istraživača. Oni su dokazali da su intervali od 20 sekundi visoko intenzivnog rada i 10 sekundi odmora najefikasniji za povećanje aerobnog i anaerobnog kapaciteta u isto vreme.

Neda je ponosna majka ćerke Jelene, koja joj je podarila troje unuka, a sada se prisetila i perioda svoje trudnoće.

"Bila sam trudnica koja je jako dobro podnosila trudnoću. Jela sam sve što je trebalo, belančevine, a strašno puno sam jela salate. Ne znam kako sam se od te ribe i salate toliko ugojila. Imala sam 52 kilograma kada sam ušla u trudnoću i 74 kg pred porođaj. Ali sam želela da izbegnem samo jedno: nisam želela da izgledam kao očajna trudnica", iskrena je bila Neda.

Osim na izgledu, Nedi mnogi zavide i na uspešnoj karijeri koja traje već pet decenija. 

"Sreća je svakako potrebna. Ali za sreću se morate izboriti. Jer ako vam je bog dao šansu, a dao vam je čim imate talenat, kao i ljubav prema muzici, onda je potrebno malo zgrabiti te trenutke odlaska, takmičenja, audicija. Ljudima se vrlo često ne da. Drugo, mnogi su počeli karijeru u kafani i tamo će i završiti, a mogli su mnogo više. Prosto, možda su bili zadovoljni ispodprosečnim plasmanom svog talenta. Ali tu je nezahvalno biti i sudija i davati savete. Neko voli toplinu doma, a karijeru prepušta nekima poput mene koji su ceo život na točkovima", zaključila je za pomenuti medij. 

Još fotografija Nede Ukraden pogledajte u galeriji ispod.

Screenshot / Instagram / neda.ukraden, LepaiSrecna Vitalna u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna