Pevačica Neda Ukraden neizmerno je ponosna na ćerku Jelenu, koja joj je podarila troje unuka. Dobila ju je u braku sa bivšim suprugom Milanom Bilbijom, sa kojim je u zajednici provela 15 godina.

"Imam zdravu porodicu. Uspela sam svom detetu biti i otac i majka, troje unučića mi je rodila, što je meni najveće blago. Šta nakon toga čovek da poželi?", rekla je Neda, a onda i otkrila da li priželjkuje novu ljubav.

"Da imam, lepog, dobrog i pametnog muža, to bi bilo lepo, ali je to nespojivo. Meni je sloboda i dostaojnstvo dva vrhuvna postulata od kojih ne odstupam. Uživam u životu, hoću da putujem, letujem i zimujem", rekla je za "Premijeru" pevačica nakon razvoda od Milana nije ponovo otišla pred oltar.

"Moja lepota i karakter su kombinacija koja je privlačila sve moje udvarače, ali nisam ostvarila drugi brak, nisam rodila još jedno dete jer sam jako odgovorna. Neke žene imaju po 100 brakova, veza i razvoda, ali budući da imam dete, drugačije sam gledala na sve to. Svaki razvod je emotivni rez za dete. Otac je obožavao Jelenu i ona njega, i nastojala sam da to negujem. Htela sam da njenog oca sačuvam u njenom životu, jer nije dete krivo što su propala moja očekivanja vezana za muškarca za kog sam se udala. Svaka sledeća priča je bila vaganje, pitala sam se kako će dete koje je bilo obasipano ljubavlju od baka, tetaka, oca i cele rodbine prihvatiti to novo okruženje", objasnila je nedavno za Alo! pevačica i dodala:

"Moje veze su bile van grada u kom sam živela, a pomisao da treba da se selim je umnogome uticala na to da se ne udam i ne ostvarim novu porodicu. Zbog Jelene se nisam drugi put udala, a danas sam jako ponosna na nju i na to što se nije ugledala na majku i nema samo jedno dete. Na listi mojih prioriteta uvek i prvo je moja porodica, pa moj posao", bila je iskrena Neda.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna