Pevačica Rada Manojlović u životu se suočila sa mnogim teškim trenucima, a najteži je bio onaj kada je izgubila majku, koja je preminula nakon teške bolesti. Međutim, Rada kaže da se, uprkos svemu, uvek trudila da nedaće prebrodi uz osmeh. 

"Tužni se smeju najlepše (smeh). Tako sam odrasla i tako sam naučena, nije mi bio lak život i sa nekim velikim životnim tragedijama i problemima sam se suočavala sa osmehom. To je negde ostalo meni, da taj osmeh ozari moje lice i kada mi je teško, dobro ili loše. To je tajna, mislim da ljudi koji se smeju takvu energiju šalju, ali da li im je uvek do smeha, to je druga tema", rekla je pevačica za "Grand" i dodala:

"Stvarno sam dobro trenutno, bilo je, uh… Bilo je turbulentno, bilo je brodoloma, emotivnih, finansijskih, poslovnih, ma svakakvih, ja to ništa ne krijem i to svi znaju. Ali osmeh i razmišljanje u glavi da će svega biti, samo neće biti nas, mi je pomoglo. Ne možeš da dozvoliš sebi da se razboliš zbog nekog finansijskog gubitka ili neke loše poslovne odluke."

Rada Manojlović o detinjstvu
Youtube/Printscreen/HYPE TV 

Mnogo se pisalo o njenom emotivnom životu, pogotovo posle raskida dugogodišnje veze sa Harisom Berkovićem, a Rada kaže da je trenutno sama i u potpunosti posvećena poslu. 

"Sada zaista nema vremena za emotivni život. Retko ko može da podnese to, ponekad ne mogu samu sebe da podnesem, tako da se ne ljutim na muškarce koji nisu mogli da me trpe", iskreno je zaključila pevačica za pomenuti medij. 

Još fotografija Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna