Neda Ukraden je inspiracija mnogim ženama. Ona ima blistavu karijeru, raskošan glas i vanvremenske hitove, a uvek je besprekorno doterana. Za nju vreme kao da je odavno stalo, pa svaku godinu dočekuje s radošću.

"Rođendane slavim jer sam srećna što sam dočekala te godine, što imam lepotu, energiju i snagu. Godine su više od hronologije. One su pitanje stava o životu, energije, kao i toga da li ćete biti pasivni posmatrač ili aktivni igrač u svom životu", rekla je jednom prilikom za "Story" Neda koja je nedavno proslavila 72. rođendan.

Kao što to obično čini, pevačica je i ovog leta na Crnogorskom primorju u Boki Kotorskoj, tačnije Lepetanama gde ima kuću već četiri decenije. Upravo ovo bilo je savršeno mesto da obeleži rođendan u društvu ćerke Jelene, zeta Pece i njihove dece.

Neda ima puno razloga da uživa u životu, a da svaki dan diše punim plućima pokazala je i najnovijom objavom na Instagramu.

"Da mi je neko rekao 'život je lep' i kad napuniš 7 banki, da ću pevati, putovati, uživati u svojoj porodici, poslu, životu - rekla bih: “šališ se”. Ali, istina je! ⛵️ Zato, uzivajte koliko mozete i dok mozete. Pustite predrasude! Unuka mi kaze: 'stani da te slika'", napisala je Neda uz fotografiju na kojoj pozira u pink kupaćem kostimu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna