Kraljica Ranija je uvek prva na društvenim mrežama kad ima lepe vesti iz svoje porodice ili ličnog života. Tako je ovog puta među prvima objavila slike sa venčanja svog sina Al Huseina.

Jordanski princ koji će naslediti presto oženio je Radžvu Al Saif 1. juna. Mediji su već preneli i slike sa fantastične devojačke večeri koju je Ranija, po njihovim običajima priredila za svoju snaju. 

Te večeri je pokazala veliko poštovanje prema devojci koja je, po njenim rečima, baš sve ono što su kralj i kraljica priželjkivali za prestolonaslednika. Radžva je blistala u bež haljini sa zlatnim ornamentima, dok je Ranija zauzela mesto uz nju u svetloplavoj haljini bogato ukrašenoj. 

Obraćajući se majci mlade Radžve, Ranija je kazala: "Ovo je sad njena zemlja, ovo je njen narod. Al Husein i mi ćemo dobro voditi računa o njoj."

Svi su željno iščekivali da vide kako će ove dve dame izgledati na svadbi. I nikog nisu razočarale. Ranija, koja je modni uzor celom svetu i čija se odeća analizira do detalja, iznenadila je tamnom haljinom. Mnogi su to protumačili kao želju da ne zaseni svoju snaju, a ipak je bila vrlo elegantna zahvaljujući kombinaciji crne tkanine i zlatnog veza. 

Radžva je imala asimetričnu venčanicu, sa atraktivnim ukrasom preko grudi, koji se dijagonalno spušta u obliku slapa. Većina se, ipak, slaže da su i Ranija i Radžva bolje izgledale na svadbenom banketu. Mlada je obukla haljinu lepšu od prve venčanice, sa vrlo neobičnim reljefnim ukrasima, dok je kraljica nosila kombinaciju srebrne i zlatne boje. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna