Unuka Đorđa Marjanovića, našeg legendarnog pevača, udala se prošlog vikenda u Atini. Ana Prelević je i ćerka poznatog košarkaškog trenera Baneta Prelevića, a upravo on ju je doveo do oltara gde je čekao mladoženja.

Grčki biznismen Nikitas Nomikos i Ana su u ljubavi već dve godine. Upoznali su se u društvu zajedničkih prijatelja, a emocije su proradile istog trenutka.

U prvo vreme se nisu zajedno pojavljivali u javnosti, ali kad su ih fotografi uhvatili u šetnji po predgrađima Atine, Ana nije krila da je zaljubljena.

"Osećam se divno, toliko sam srećna i puna zahvalnosti", rekla je tada za medije. "Šta bude trebalo da dođe, doći će na vreme." Vrlo brzo su počeli da žive zajedno, a prošlog leta ju je Nikitas zaprosio.

ana prelevic nikita nomiko 2-min.jpg
Instagram / annaprelevic 

"Rekla sam `da`", objavila je tada srećna verenica pokazavši divan prsten svojim pratiocima na Instagramu. "Život mi je postao prelep u tok u poslednjih godinu i po dana. Slobodno mogu da kažem da živim najlepši period u svom životu i zahvalna sam na tome.

Već duže vreme znam da sam pronašla svog budućeg muža, svog muškarca, tako da je ovo, definitivno, bilo najlakše `da` koje sam u životu izgovorila", napisala je Ana uz fotografiju sa verenikom.

Par je zapečatio svoju ljubav venčanjem u crkvi Agios Dionisios u Atini, a Ana je odabrala vrlo tradicionalnu venčanicu. Gornji deo je sav od čipke, ima duge rukave i zakopčan je - do grla - ukrasnim presvučenim dugmićima. Dole se širi u čarobnu dugu suknju pridržanu podsuknjama od tila. Mlada je ponela i jednostavan, skroman veo i efektan loptasti bidermajer.

Posebno dirljiv je bio trenutak kad su mladenci zaplesali uz hit čuvenog Đorđa Marjanovića "K`o nekad u osam". Kako je bilo na venčanju, pogledajte u galeriji slika.

Instagram / Tom_Zois Ana Prelević se udala za grčkog biznismena Nikitu Nomika.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna