Nataša Aksentijević često podeli sa svojom publikom najdelikatnije trenutke iz svog života. Tako je otkrila kako se borila sa viškom kilograma, u kakvim se situacijama nalazila dok je snimala emisiju "DNK", ali i kakve je sve ljubavne ponude dobijala.

Glumica i voditeljka ume i da šokira, kao onda kad je priznala da je u mladosti bila ljubavnica.

"Bila sam ljubavnica, neću reći ko je. Čovek je imao ženu i decu. Ja sam tad bila mlada i zgodna i voleli su svi da im budem ljubavnica", kazala je Nataša koja je čak dobila i nadimak "DNK". Ona priznaje da su "mnogi želeli" da im bude ljubavnica.

natasa aksentijevic-min.jpg
Facebook / Nataša Aksentijević 

Međutim, ona kaže da ne voli starije muškarce. "Uvek su me zanimali moji vršnjaci i mlađi muškarci. Ja kad kažem stariji mislim na odnos deda i devojka", ispričala je Nataša za Hype. "Bio je jedan deka producent koji mi je rekao `Mogli smo da odemo na večeru`, ja sam mu rekla da ne večeravam. Posle mene su dolazile devojke koje su dobijale uloge, shvatila sam da su one `večeravale`."

Nataša je u srećnom braku sa Dušanom, s kojim ima dve ćerke. Jedna od najlepših osobina njenog muža je, kako kaže, to što on ume da je smiri i što o svemu pričaju. "Ume on i da me uznemiri (smeh). Čak i kad se zaljubim u vozača na snimanju, ja dođem i to mu kažem, na šta mi on odgovori: ‘Dobro, danas je ponedeljak, do petka da si se odljubila‘... (smeh)

Nataša Aksentijević o mužu
Instagram/natasaaksentijevic 

Kada imaš sreću da život deliš sa čovekom svog života, problemi se lakše rešavaju. Onda i kada ti ti jave s televizije da nećeš više tamo raditi, to ne shvataš tragično jer on dođe i kaže ti: ‘Super, sada će ti se otvoriti neka nova vrata‘. I to se zaista dogodi", rekla je za "Story" i priznala da joj je suprug mnogo toga oprostio.

"Imam sreću da sam se udala za nekoga koga volim najviše na svetu", kaže Nataša. "Kada u brak uđeš iz ljubavi, ništa nije komplikovano, ne moraš da ga čuvaš, brineš hoće li opstati. Tu si zato što je to tvoje srce odabralo. Opraštaš sve, doduše, Dušan meni više oprašta nego ja njemu. Ponekad sam ljubomorna na količinu dobrote empatije i razumevanja koju on poseduje. Mislim da je on jedina osoba koja se iskreno i od srca raduje tuđoj sreći. Kod nas običnih smrtnika uvek ima malo ljubomore, kod njega ne", kaže glumica. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna