Proslavljena sportistkinja Milica Mandić spoznala je potpuno novu dimenziju ljubavi. Ona je pre nešto više od mesec dana na svet donela sina Mateju, a zajedno sa suprugom Markom Đuričićem maksimalno je posvećena nasledniku.

Novopečena mama priznala je da je nakon porođaja bio prisutan strah, ali da se sada sa bebom odlično snalazi, kao i da joj u tome mnogo pomažu porodica i prijatelji.

"Kada ulaziš u nešto novo, svakako ulaziš u to sa strahom. Pogotovo kad si odgovoran za još jedno biće. Pomoć je uvek dobrodošla i ja je imam. Nije mi mnogo naporno jer mi pomažu porodica i prijatelji", rekla je Milica u emisiji "Premijera".

Milica Mandić trudna
ATA / Antonio Ahel 

Budući da je dve decenije prisutna na sportskoj sceni, kao i da je i njen suprug sportista, sina će se truditi da nauče da se uz predan trud i rad sve može postići.

"Moja sportska karijera je duga 20 godina i to je nešto u šta sam uložila i ljubav i energiju. Srećna sam što imam takvu pozadinu, i ja i Marko, da nam to služi kao primer, da sutra detetu mogu da pokažem i dokažem da u kojoj god sferi želi da se ostvari, to bude moguće", istakla je tekvondistkinja.

milica mandic 5
ATA / Antonio Ahel 

Milica i Marko u braku su od 2021. godine, a venčali su se nakon što je ona osvojila zlatnu medalju na Olimpijadi i povukla se u sportsku penziju. Sportistkinja je svojevremeno ispričala i kako je došlo do njihovog upoznavanja.

"Marko je došao u tekvondo klub zbog mene, on trenira taj sport od 2008. kada nisam ni znala šta je tekvondo. Uvek priča kako je došao i video mene i to mu je bio šok, jer sam ja baš tada osvojila medalju u Londonu. Tu nas je moj trener Gale upoznao. Za mene je on bio dečko koji je fin i kulturan i lep, ali nisam razmišljala o njemu kao o nekome u koga bih mogla da se zaljubim. To je prosto bio period kad mi je sve bilo novo, nisam znala šta hoću, jer sam odjednom od anonimusa postala popularna. Tako da nisam obraćala pažnju na taj segment svog života. Ali, on je bio uporan, stalno me je zvao da izađemo i ubrzo sam videla da je on pravi dečko za mene po svemu. I Marko teško podnosi moje borbe, ali sam srećna što je u istom sportu i razume koliko rada i napora je potrebno da bi se došlo do bilo kakvih rezultata", otkrila je Milica jednom prilikom u emisiji "Balkanskom ulicom".

Kako je Milica Mandić izgledala u trudnoći pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Sportistkinja uživa u trudnoći

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna