Džef Bezos će biti najbogatiji mladoženja na svetu kad bude stao pred oltar sa verenicom Lorin Sančez. Oni su prošle nedelje objavili da će se venčati i upriličili slavlje na superjahti vrednoj 500 miliona dolara.

Lorin je dobila dijamantski prsten od 20 karata, vredan 2,5 miliona dolara. I ona je imućna, ima kompaniju za snimanje iz vazduha, sa vrlo bogatom klijentelom i poseduje dva helikoptera i avion s jednim motorom. Njena kuća u Vašingtonu se procenjuje na više od 6 miliona dolara.

Bezosovo bogatstvo se procenjuje na 138 miliona dolara, a drastično je umanjeno padom akcija Amazona. I dalje ostaje među tri najbogatije osobe na svetu - prvi je Bernar Arno, direktor modnog konglomerata LVMH, a drugi direktor Tesle, Ilon Mask.

dzef bezos lorin sancez 0730997642-min.jpg
Profimedia 

Pre dve godine su Džef i Lorin kupili zajedničko imanje na Havajima, za 78 miliona dolara. Oboje su posvećeni i dobrotvornim aktivistima. "Ja joj se divim, ona je veći donator od mene", kazao je Džef jednom prilikom.

dzef bezos lorin sancez 0742270357-min.jpg
Profimedia 

Uprkos tome ili možda baš zbog toga, priprema se senzacionalni predbračni ugovor, javljaju strani mediji. U prvi brak je Bezos ušao bez ikakvog ugovora, pa ga je razvod koštao 38 miliona dolara. Za razliku od Lorin, on danas ima čitav portfolio nekretnina, kako u Vašingtonu, tako i na Beverli Hilsu i Menhetnu, pa će sigurno njegov advokatski tim imati pune ruke posla.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna