Ljubav i brak Milice Mandić i Marka Đuričića krunisani su rođenjem prvog deteta - na svet je juče stigao Mateja Đuričić. Srpska olimpijska šampionka se porodila, a ponosni tata, Marko Đuričić potvrdio srećne vesti.

Marko je i objavio fotografiju naslednika, a u poruci napisao: "Naš Mateja stigao na svet. Hvala ti Milice ljubavi, najbolja i najhrabrija. Volim te!"

Njih dvoje su se venčali pre dve godine, posle punih osam godina veze. Venčanje je bilo veoma romantično, a krajem prošle godine je Milica objavila da čeka bebu. Na snimku se vidi kako se i Marko rasplakao kad je saznao novost. 

Neobičan dokaz odanosti pružio je i prošle godine kad se odlučio da njen lik istetovira na čitavoj levoj butini. Naša popularna sportistkinja se pohvalila slikom Marka i njegove nove tetovaže za koju je kao "model" poslužila upravo njena fotografija sa olimpijskom medaljom. 

"Imala sam tu sreću da ga upoznam 2012. godine kad se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me", - ispričala je Milica svojevremeno za K1.

Ovo je mali Mateja, sinčić čije ime znači "dar od Gospoda". 

Milica-Mandic se porodila.jpg
Instagram / hejmarebatice 

Više slika srećnog para pogledajte u galeriji.

Instagram / milica_mandic Sportski par izgleda prelepo na zajedničkim slikama!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna