Vest da se Anđelka Prpić porodila dočekana je sa ogromnim interesovanjem u javnosti. Glumica je rodila devojčicu za koju su roditelji odabrali starinsko ime Čarna.

U kraju gde živi sa partnerom Markom, kažu da je veliko slavlje organizovano prošle nedelje, ali da ih od tada ne viđaju. Porođaj se, zapravo, odigrao još 20. maja, ali su srećni roditelji uspeli da prikriju ovu vest, baš kao što su prvobitno krili i da su u vezi.

O Jakši, Anđelkinom sinu iz prvog braka, trenutno najviše brine Anđelkina sestra. "Ona ga vodi u školu i na ostale aktivnosti koje on ima", ispričala je jedna komšinica za Kurir.

andjelka prpic.jpg
ATA / Antonio Ahel 

"Anđelku nisam srela nijednom otkako se porodila, ali ni Marka, samo vidim dete i njenu sestru. Svi su dobri, kulturni. Sećam se kada je počelo to o njoj da se piše delovalo je kad je sretnem kao da joj je malo neprijatno. Mi je ne osuđujemo, niti bilo koga to u komšiluku zanima. Ona je jedna fina javna ličnost, kulturna, sin takođe, a Marko joj je mnogo lep", kaže žena iz komšiluka.

Trudna Anđelka Prpić
ATA / Antonio Ahel 

I prodavačica iz obližnje radnje je imala samo reči hvale. "Jao, viđam ih, predivni su. Ona se porodila nedavno. Pa baš prošle nedelje je njen Marko ovde kupovao piće za proslavu. Slavili su, bilo je društvo. U poslednjih par dana ih nisam videla, ni nju ni njega. Anđelku sam poslednji put srela pre porođaja. Mila je i lepa, a Marka sam do pre dva, tri dana viđala sa njenim sinom", objasnila je prodavačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna