Zdravko Čolić koji je napravio neverovatnu muzičku karijeru rođen je 30. maja 1951. godine u Sarajevu. Iako je već decenijama popularan uspeo je da privatni život potpuno sakrije od znatiželjnika.

Godinama se o njegovo porodici nije znalo baš ništa, sve dok njegova starija ćerka Una nije na Instagramu odškrinula vrata medijima koji su željno dočeli da vide kako porodica Čolić živi.

Ona je tati čestitala rođendan i na Instagramu uz zajedničku fotografiju i dirljivu poruku.

"Srećan rođendan najboljem tati. Moj ponos, volim te", napisala je Una.

Zdravku Čoliću ćerka čestitala rođendan
Instagram/Una Čolić 

Zdravko koji je jednom prilikom priznao da je popustljiviji prema ćerkama od supruge.

"Pa vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju... uvek je tu i neka lova možda da se malo pridodaje, uvek je tu tata malo darežljiviji", bio je iskren pevač za "Dnevnik.hr", koji je dodao i da ga supruga ponekad kritikuje jer nije dovoljno prisutan.

"One nisu krive što se tata bavi javnim poslom, pa su uvek 'ćerke Zdravka Čolića', dok one još malo ne napreduju, dok ne odrastu. Tako da tu moraš da reaguješ, a ovo ostalo, ja sam navikao, nema toga što mene može izbaciti iz ravnoteže", priznao je Čola.

Voleo bih da jednog dana rade ono što vole, da budu samostalne, da same zarađuju i da se ostvare u tome, a tata će uvek biti tata i tu za njih. Šta će biti, biće i to hoće li se baviti javim poslom s jedne strane je u božjim rukama, a s druge strane važna je i njihova ambicija", rekao je za hrvatsko izdanje magazina "Gloria" i istakao da voli vredne ljude.

Zdravko i u osmoj deceniji izgleda vrlo mladoliko, a neke od njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod.

Kurir / Dragana Udovičić, Youtube / Zdravko Čolić Pevač mladolik u osmoj deceniji!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna