Anđelka Prpić se porodila i na svet donela drugo dete. Devojčica stiže u dom u kojem glumica živi sa partnerom Markom i svojim sinom iz prvog braka, Jakšom. Ćerkica je kruna neobične ljubavne priče kojoj je "kumovala" čak i epidemija korona virusa.

Podsetimo, Anđelkin bivši muž Dario Prpić i Marko su bili veoma dobri prijatelji. U Prpićevom restoranu je bila zakazana svadba, a on je čak trebalo da bude kum Marku i njegovoj izabranici čija je ljubav trajala 11 godina. Počela je epidemija, a svadba je zato odložena - dok ne dođu neka "bolja vremena".

Kada se Marko zaljubio u Anđelku, a ona mu ljubav uzvratila, njegova prethodna dugogodišnja veza je raskinuta. Neko vreme se Marko i Anđelka nisu pojavljivali zajedno u javnosti, ali su novinari otkrili da je glumica u drugom stanju. Ona je prvo prikrivala trudnoću i ostavila javnost da nagađa da li je vest tačna.

andjelka prpic 6.jpg
ATA / Antonio Ahel 

Kad se pojavila sa Markom na jednoj premijeri, u uskoj crnoj haljini koja je naglašavala stomak, bilo je jasno da nova ljubav cveta. Roditelji su odabrali za ćerku ime Čarna, nastalo od prideva "crna", "crnokosa". U narodu se veruje i kako ovo ime nosi značenje "čarobna", "očaravajuća".

Međutim, za Anđelku ovo ime ima i posebno značenje - uloga Čarne Malbaše u seriji "Žene sa Dedinja" bila je veoma značajna za njenu karijeru. Sa druge strane, veruje se da ju je upravo scena u kojoj ona kao Čarna vodi ljubav sa Draganom Mićanovićem na veš-mašini koštala braka.

andjelka prpic na prvoj-min.jpg
TV Prva 

Kažu da je muž Dario dobio napad ljubomore i smatrao da supruga "previše uživa" u snimanju tih kadrova. Uzvratio je, navodno, preljubom sa jednom starletom. Brak ovo nije izdržao.

Kako će on doživeti činjenicu da će sada ime Čarna dobiti potpuno novi život u njihovim odnosima? I da li će to biti večni podsetnik na razlog prvih razmirica? Šta vi kažete? Pogledajte još Anđelkinih slika u galeriji.

ATA / Antonio Ahel Uvek sa stilom!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna