Legendarna pevačica Tina Tarner preminula je 24. maja u svom domu u blizini Ciriha. U mestu Kusnaht godinama je živela sa suprugom Ervinom Bahom, a tu će biti i sahranjena. Biće ispoštovana i njena poslednja želja.

"Tina Tarner biće sahranjena u Švajcarskoj. Ona nije želela veliku javnu sahranu. Htela je da bude kremirana nakon smrti, očekujem da će to biti veoma privatan događaj. Siguran sam da će se kasnije organizovati memorijalni koncert i odavanje počasti.

Biće to za njene veoma bliske prijatelje u Švajcarskoj i njenog menadžera - neće to biti veći događaj (misleći na sahranu)", smatra Edi Hempton Armani, koji je godinama sarađivao sa Tinom Tarner, piše The Mirror.

"Održaće se privatna služba, kojoj će prisustvovati bliski prijatelji i porodica", navedeno je u saopštenju, prenosi Daily mail.

Tina Tarner je umrla prirodnom smrću, a dugo se borila sa visokim krvnim pritiskom. Kad je doživela moždani udar, ispostavilo se da su bubrezi već izgubili 35 odsto funkcije.

Legendarna pevačica je u svojim memoarima otkrila da je htela sebi da oduzme život 2016. godine pre nego što joj je njen suprug Ervin Baһ donirao svoj bubreg. Tina je dugo patila od hipertenzije, ali nije želela da pije lekove za pritisak. Kad je doživela moždani udar, ispostavilo se da su bubrezi već izgubili 35 odsto funkcije.

"Verovala sam predugo da je moje telo nedodirljivo, da je neuništiva tvrđava. Retko kad sam pravila tolike greške u životu. Nekontrolisana hipertenzija mi je uništila bubrege. Završila sam na ivici života i smrti.", rekla je svojevremeni Tina kojoj je bubreg donirao suprug.

profimedia-0170560632-min.jpg
Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna