Marija Mikić i njen izabranik Jovan Pantić u julu prošle godine postali su roditelji devojčice Đurđe, a samo mesec dana kasnije iznenadila ih je vest da je pevačica ponovo u drugom stanju. U međuvremenu su zakazali svadbu, ali su odlučili da je otkažu.

"Zakazali smo, pa otkazali svadbu. Biće jednog dana, jedne subote", rekla je Marija za "Alo", a onda objasnila da su takvu odluku doneli jer žele da se venčanje ipak održi nakon njenog drugog porođaja. Sada će napokon stati na ludi kamen, a pevačica će nositi venčanicu koju potpisuje Saška Veselinov.

Nakon što je nedavno na svet donela drugo dete, Marija Mikić i njen izabranik Jovan Pantić napokon će stati na ludi kamen.

"Jednom smo otkazali venčanje, ali ovog puta se definitivno udajem! Prvi put kada smo zakazali svadbu bili smo u takvoj situaciji da smo bili primorani da otkažemo, ali sada nećemo. Pripreme su uveliko u toku, odabrali smo divan restoran, a i dekoraciju koja će biti fantastična. Venčanicu još nisam odabrala, ali sam ovih dana išla kod Saške da pogledam šta ima. Njene kreacije su divne, sigurna sam da će ona biti zadužena za moj stajling toga dana. Saška je pozvana na moju svadbu, kao i cela porodica Đoković. Nadam se da će moći da dođu", priča Mikićeva.

"Imam četiri do pet kila više nego što sam imala pre trudnoće, ali ne obazirem se na to. Na svu sreću, nisam se mnogo ugojila u trudnoći. Mama mi kaže da sam lepa i da se ne opterećujem. Toliko uživam u životu da mi je to najmanji problem", rekla je za "Informer" pevačica koja planira da peva na svojoj svadbi.

"Pevaće Joca Stefanović sa svojim bendom. Verovatno ću se i ja latiti mikrofona, tako da sam sigurna da će biti veselo i da će se naši najmiliji dobro provesti. To je najbitnije. Baš se radujem, ne mogu da dočekam da osvane 20. jul", završava pevačica.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna