Ćerka glumice Anice Dobre i biznismena Miodraga Mića Sovtića, Mina Sovtić, nerado govori o privatnom životu. Ona je u gostujući u jednoj emisiji, otkrila da su ona i njen dugogodišnji izabranik Luka Nikolić postali roditelji, i priznala da je neispavana otkako je postala majka.

"Jedva sam čekala da imam izgovor da se odmorim jedno dva sata! Rečenica 'spava kao beba' je jedna velika laž, barem iz mog iskustva. Beba mi ne spava nikad", rekla je tada Sovtićeva koja je sada u intervjuu za 'Gloriju', otkrila je da su devojčici dali ime Luna, koje na latinskom znači Mesec. 

Podsetimo, Mina Sovtić se prošle godine udala za partnera Luku Nikolića, ceremonija venčanja održana je u Beogradu, a prisustvovali su članovi porodice i najbliži prijatelji, među kojima je bilo i nekoliko Mininih kolega iz mlađe generacije glumaca.

Mina je jednom prilikom otkrila da se njen izabranik bavi programiranjem, ali da ne želi javno da se eksponira.

"Trudi se da ostane anoniman, u svakom smislu. Dobar je čovek, voli životinje, zajedno ih spasavamo. Lepo nam je, srećna sam", rekla je ona ranije za "Hello", te objasnila zbog čega ni njena majka Anica nikad nije želela da javno eksponira porodicu.

"Imala je 32 godine kad me je rodila, a nepričanje i nepokazivanje muža i ćerke smatra kućnim vaspitanjem. Baš kao i ja. Mislim da za svako eksponiranje treba imati jak povod i opravdan motiv", rekla je tada Mina.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna