Glumica Šeron Stoun zbog legendarne scene iz filma "Niske strasti", u kojoj izazovno prkršta noge, godinama je budila maštu muškaraca.

Neobična lepota pomogla joj je u karijeri, ali danas, posle svega što je preživela, nije opsednuta izgledom već ceni druge darove života.

"S godinama sam postala selektivnija oko toga s kime provodim svoje vreme i više nisam opednuta svojim izgledom. Ideja večne mladosti je mit i volela bih da sam to naučila mnogo ranije. Ne želim da izgledam mlađe, želim da budem žena koja najbolje izgledala u svojim godinama. Svaka žena bi morala da dođe u tu fazu gde može ponosno da kaže, ponosna sam na to što jesam", ispričala je ona pre nekoliko godina, a da je to istina pokazala je kada nije želela da uradi botoks, zbog čega ju je tadašnji partner napustio.

"Ako za nekoga nisam ništa više od lepog lica, onda neka nađe put do izlaza iz mog života", rekla je glumica.

Šeron je priznala da je ranije koristila injekcije, ali je odustala od njih nakon što je doživela moždani udar 2001. godine.

"Bilo je perioda super slave kada sam radila botoks i filere i ostalo, a onda sam imala veliki moždani udar i devetodnevno krvarenje u mozgu i morala sam da dobijem preko 300 injekcija botoksa i filera da bi se jedna strana mog lica samo podigla, rekla je ona, dodavši da je ideja o injekcijama prešla od "slatkog luksuza do neke vrste ogromne, bolne neurološke potrebe".

Glumica danas uživa u svojim godinama, a iako je napunila 65 ponosno je pozirala u bikiniju.

 Mnogi su je pohvalili da izgleda odlično za svoje godine, a bilo je i onih kojima se nije dopalo to što se u sedmoj deceniji fotografiše u kupaćem.

"Ozbiljno? Hajde Šeron, ovo je glupo, ovim su zaokupljene devojke, ali mi u našim godinama?", "Previše", "Nema potrebe za ovim", "Molim te... zbog čega ovo?".

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna