Pevačica Marija Šerifović već duže vreme sa obožavaocima deli detalje iz privatnog života putem svog Jutjub kanala, gde objavljuje video snimke koji beleže milionske preglede.

Ovog puta, pevačica je odlučila da snimi video u kom iskreno odgovara na mnoga pitanja svojih fanova, a mnoga su se ticala njenog emotivnog života. Jedno od pitanja bilo je da li planira da stane na "ludi kamen".

"Neću da se udajem. Mislim da je to besmisleno, papir samo stvara problem. Ako se ljudi vole, čemu služi taj papir? Razumem ljude koji su mnogo u veri, pa žele da imaju crkveno venčanje. Smatram da papir donosi samo probleme, dodatno opterećenje i najviše problema onog momenta kada poželite da se razvedete", iznela je Marija svoj stav.

Marija Šerifović
ATA / Antonio Ahel 

Njenu publiku je zanimalo i da li je nekada bila u toksičnoj vezi.

"Mislim da jesam i da smo svi u nekoj fazi našeg života bili u nekoj vezi koja nije bila baš najzdravija", rekla je iskreno pevačica.

Marija je, inače, nedavno ispričala da je već godinama sama i da se u njenom životu nije pojavio niko vredan pomena u javnosti.

"Niko još nije bio interesantan, da ne kažem vredan, da bi bio predstavljen, a s druge strane, moji izbori do sada nisu bile javne osobe, tako da nema nikakve potrebe za tim. Samo pišite, samo rokajte. Već nekoliko godina se ne dešava ništa na ljubavnom planu i super mi je. Fantastično živim i bez ljubavi", poručila je Marija tada u emisiji "Premijera".

Još fotografija Marije Šerifović pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/Marija Šerifović, ATA / Antonio Ahel Marija Šerifović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna