Vest da je legendarna pevačica Tina Tarner preminula rastužila je svet. Ona je umrla u svom domu u blizini Ciriha, u mestu Kusnaht, a sada su njeni predstavnici za medije otkrili uzrok smrti kraljice roka.

Oni su potvrdili da je Tina Tarner umrla prirodnom smrću, prenosi "Dailymail". Legendarna pevačica je u svojim memoarima otkrila da je htela sebi da oduzme život 2016. godine pre nego što joj je njen suprug Ervin Baһ donirao svoj bubreg. Tina je dugo patila od hipertenzije, ali nije želela da pije lekove za pritisak. Kad je doživela moždani udar, ispostavilo se da su bubrezi već izgubili 35 odsto funkcije.

"Verovala sam predugo da je moje telo nedodirljivo, da je neuništiva tvrđava. Retko kad sam pravila tolike greške u životu. Nekontrolisana hipertenzija mi je uništila bubrege. Završila sam na ivici života i smrti."

profimedia-0170560632-min.jpg
Profimedia 

Život joj je tada spasao suprug, Ervin Bah koji joj je donirao bubreg. Transplantacija je uspela, ali mesecima je nakon toga organizam pokušavao da odbaci bubreg. Tina je često imala mučnine i vrtoglavice, napade straha, mučila ju je zaboravnost. Do kraja života je pila lekove.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna