Ljubavni život pevačice Marije Šerifović oduvek je intrigirao javnost, pogotovo zbog činjenice da svoje partnere nikada nije predstavljala medijima.

Marija priznaje da niko u njenom životu do sada nije ostavio toliki trag, da bi ga predstavila širem auditorijumu.

"Niko još nije bio interesantan, da ne kažem vredan, da bi bio predstavljen, a s druge strane, moji izbori do sada nisu bile javne osobe, tako da nema nikakve potrebe za tim. Samo pišite, samo rokajte", rekla je pevačica u emisiji "Premijera", a onda priznala da je već godinama sama.

"Već nekoliko godina se ne dešava ništa na ljubavnom planu i super mi je. Fantastično živim i bez ljubavi", poručila je Marija sa osmehom na licu.

Ona već godinama živi na relaciji Srbija - Amerika, a boravak preko okeana joj izuzetno prija.

marija serifovic
Youtube / Marija Serifovic 

"U Kaliforniju idem godinama, jer tamo mogu da živim jedan sasvim običan život. Tamo mogu da živim jedan prost život, u kojem nema javnog života", rekla je Marija u pomenutoj emisiji.

Pevačica je, inače, ranije govorila o tome da je više puta u ljubavi bila povređena.

"Čak i previše su me varali. Pakleno sam se teško borila sa tim. Grozna je izdaja te vrste. Sve više shvatam da je poenta biti u harmoniji sa voljenom osobom. Ostalo može da se kupi. Igrice koje izazivaju ljubomoru s godinama su mi sve manje simpatične. Posesivna sam osoba, u tim situacijama umem da reagujem burno i nimalo prijatno", rekla je ona jednom prilikom za "Story".

Kada je jednom prilikom odgovarala na pitanja pratilaca na Instagramu, Marija je rekla i da priželjkuje da se uskoro ostvari kao majka.

"Sasvim sigurno da da, volela bih da postanem majka, ali otom potom i polako", rekla je pevačica tada.

Još fotografija Marije Šerifović pronaći ćete u galeriji ispod.

Instagram/Marija Šerifović, ATA / Antonio Ahel Marija Šerifović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna